facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Watami

Watami

Info

www.watami.eu

Geschiedenis

Vast bedrag
Op maandag tot en met woensdag betaalt U € 22,50 per persoon voor het diner. Op donderdag tot en met zondag bedraagt de dinerprijs € 25,50 per persoon. Tot en met 3 jaar mogen kinderen gratis mee eten. Kinderen van 4 tot en met 11 jaar betalen € 12,50 persoon (m.u.v. feestdagen). In alle prijzen zijn de dranken niet inbegrepen. Wanneer U geen gebruik maakt van het “All You Can Eat” menu zijn de prijzen zoals vermeld op de menukaart. Onze lunchprijzen zijn hetzelfde als de dinerprijzen.

Adres: Stadsbrink 2, 6701 AL Wageningen
Telefoonnummer: 0317418045
Stad: Wageningen
Route: Stadsbrink 2
Postcode: 6701 AL


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MLGB Wageningen MLGB Wageningen 2 km We provide healthy food, various coffee and cakes, and cocktails till late night. We...
Recensies
Heerlijk gegeten, alles smaakte zo goed, kwaliteit is fantastisch. Ook ruim op tijd bezorgd, nergens iets op aan te merken en zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader.
De afgelopen jaren hier vaak gegeten en eten afgehaald en elke keer was het helemaal top. Vriendelijke personeel, lekker eten.
Samen naar een prima alternatief gezocht ipv de standaard box die ik had besteld met opmerking van mijn zwangerschapsspecifieke wensen. Goede en snelle service!
Prima Sushi, tegen een nette prijs. Op tijd bezorgd.
Aardige bediening, snel ook en goed eten. Mijn meisje van 3 vond vooral degene die het drinken steeds bracht 'Héél lief!'. Heerlijke avond gehad.
Lekkerste sushi gegeten! Vriendelijke medewerkers en ze kijken je niet weg als je iets later klaar bent.
Het was qua warme gerecht erg goed. Sushi vond ik persoonlijk wat minder en kreeg een palm biertje over datum.
Heerlijke gerechten, zeer vriendelijke bediening. Gewoon genieten!
Super goede snelle vriendelijke bediening. Wij komen hier zeker vaak terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid