facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wat bak jij ervan?

Wat bak jij ervan?

Info

Wat bak jij ervan? Verras anderen EN jezelf met je kookkunsten. Hier vind je nieuwe recepten, lekker eenvoudig! Ervaar hoeveel je kookkunsten waard zijn.

Geschiedenis

Eten is niet alleen functioneel en noodzakelijk, het heeft ook een sociale functie. Gezellig bijkletsen met vrienden, tot rust komen na een lange werkdag met je partner, of even genieten met je kinderen. En niet minder belangrijk: lekker eten en lekker koken is leuk! Ook als je geen tijd hebt om uren in de keuken te staan.

De mensen achter “Wat bak jij ervan?” hebben hun wortels in de aubergine teelt, de keuken en retail. Wat ze met elkaar gemeen hebben is dat het allemaal levensgenieters zijn en houden van eenvoudig, maar vooral lekker eten met familie en vrienden. Elke dag van de week.
Het is best een uitdaging om -elke dag weer- te bedenken wat er op tafel moet komen. En dan hebben we het nog niet eens over gezondheid, variatie, diëten en allergieën. “Wat bak jij ervan?” is een uitnodiging om elkaar te laten zien hoe verrassend veelzijdig én eenvoudig koken kan zijn. Dat je met slechts een aantal (verse) ingrediënten eindeloos veel kunt variëren.

Kortom; “Wat bak jij ervan?” is een plaats waar je recepten en tips voor elke dag kunt vinden, waar je je eigen vragen, nieuwe probeersels en recepten kunt posten. En soms kun je hier zelfs iets winnen met je kookkunsten! We hopen dat je mee wilt bouwen aan dit ‘social cookbook’. De enthousiaste reacties zijn een belofte voor veel kookplezier de komende tijd.

Het uitgangspunt van “Wat bak jij ervan?” is puur om elke dag lekker, eenvoudig en gevarieerd te eten met verse ingrediënten. Met producten die het seizoen ons brengt, die overal verkrijgbaar zijn. De ene wat onbekender dan de ander. Er staat veel op de kalender waarmee we jullie willen inspireren. Ook horen wij graag van jullie! Dus deel je recepten, foto’s, tips, vragen en meer op “Wat bak jij ervan?”. We kijken uit naar je reacties!

Smakelijk eten!

Adres: Honderdland 131, 2676 LT Maasdijk
Telefoonnummer: +31 (0)174 28 62 41
Stad: Maasdijk
Route: Honderdland 131
Postcode: 2676 LT


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EAT ME Nederland EAT ME Nederland 705 meter EAT ME is het merk voor unieke groente- & fruitsoorten van het bedrijf Nature's Pride...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid