facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wassink Autogroep - Winterswijk

Wassink Autogroep - Winterswijk

Info

Wassink Autogroep Winterswijk staat voor de sterke merken Peugeot en Kia en biedt ook een compleet pakket aan ondersteunende diensten.

Geschiedenis

Bij Wassink Autogroep Winterswijk willen we dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en innovatieve ideeën vertalen we uw behoeften in een helder advies.

Wassink Autogroep Winterswijk staat voor de sterke merken Peugeot en Kia en biedt ook een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met verzekering, financiering en leasecontracten. We zetten dan ook in alle opzichten een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wil!

WASSINK AUTOGROEP WINTERSWIJK
Technopark 8
7102 JM Winterswijk
T: 088-9277465
E: [email protected]



"Bij Wassink Autogroep Winterswijk willen we dat u altijd tevreden in de auto stapt – of dat nu een gloednieuw model is, een betrouwbare occasion of een bedrijfswagen op maat. Daarom staan uw wensen bij ons centraal. Met onze kennis en innovatieve ideeën vertalen we uw behoeften in een helder advies.Wassink Autogroep Winterswijk staat voor de sterke merken Opel, Peugeot en Kia en biedt ook een compleet pakket aan ondersteunende diensten. Van deskundig aankoopadvies en professioneel onderhoud tot en met verzekering, financiering en leasecontracten. We zetten dan ook in alle opzichten een stap extra voor u. Zodat we samen echt bereiken wat ú wilt!Voor Opel zijn wij Service Dealer in Winterswijk."
Adres: Technopark 8, 7102 JM Winterswijk (gemeente)
Telefoonnummer: 088 - 92 77 680
Stad: Winterswijk
Route: Technopark 8
Postcode: 7102 JM


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wassink Autogroep Velp, Wassink occasions, Wassink Venray, Autogarage Winterswijk, Wassink Arnhem, Wassink Winterswijk telefoonnummer, Wassink Citroën, Occasions Winterswijk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Auto Winkelhorst Auto Winkelhorst 514 meter Top zaak met super service! Mooie auto gekocht, netjes verzorgd en afgeleverd. Martij...
Vintage Car Exchange Vintage Car Exchange 735 meter Vintage Car Exchange, inkoop en verkoop van, én uw intermediair bij het kopen of verk...
Classicalfaparts.com Classicalfaparts.com 823 meter De bestelde brede chrome koplampringen voor een Duetto zijn Imitatie onderdelen. Zeer...
Autoservice Oonk -Te Winkel Autoservice Oonk -Te Winkel 2 km Verkeerd nummer gebeld, waren vriendelijk!
Battels Trading Battels Trading 2 km Dagelijks onderhouden we contact met vaste en potentiële klanten om ze op de hoogte t...
Recensies
Super goed geholpen door Thijmen en zijn collega's. Auto is netjes afgeleverd volgens afspraak.
Uitstekende service. Wij horen niet bij hun vaste clientele. Toch hebben ze ons zeer snel geholpen met panne met de auto. Daarnaast advies gekregen: hier lijken ze verstand van zaken te hebben.
Onlangs een schitterend nieuwe Peugeot Export gekocht bij Wassink Autogroep. Je wordt professioneel ontvangen, er wordt goed geluisterd naar de behoefte en met je meegedacht in het aanbod. De werknemers staan altijd voor je klaar, vragen worden netjes beantwoord. Het mag duidelijk zijn dat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Wassink. Bij de aflevering van de nieuwe auto voel je je als klant echt bijzonder, er wordt een speciaal moment gecreeerd, de auto wordt van A-Z uitgelegd en kreeg er ook nog eens een cadeau bij! Het overtrof mijn verwachtingen en kan het iedereen aanraden om alleen al eens binnen te stappen in de mooie showroom.
Geweldig geholpen door Thijmen met de aankoop van de auto. Ook dank aan het gehele team achter de schermen. Gevraagd om een strik dan zul je een strik krijgen. Een blijde rijder.
Ik kwam hier zomaar"binnen vallen " ivm een storinglampje dat ging branden. Ik werd direct en vriendelijk geholpen, zodat ik met een gerust hart mijn weg naar huis kon vervolgen. Top gedaan. Nogmaals bedankt.
Vandaag voor de Kia pitstop langs geweest, Vriendelijk ontvangen erwtensoep en de koffie stonden klaar! Uiteraard was alles netjes volgens de geldende regels omtrent corona geregeld. Alles ging snel en voordat je het door had was alles weer klaar. Chapeau voor de gast heer!
Wij zijn zeer blij met service en willen dit delen… Wij zijn geholpen door Sebastiaan en willen hem bedanken voor de service , hij was zeer behulpzaam met uitleg ook duidelijk gewoon top persoon en natuurlijk de monteurs niet vergeten.
Mooie zaak zo aan het randje van Winterswijk /industrie gebied. Een mooie selectie nieuwe auto's voorradig en een ruime keuze occasions.
Geweldige service, prettige sfeer. Top bedrijf!
Vorig jaar een auto daar gekocht, gezien de goede ervaringen die we daar hebben opgedaan. Helaas bij de aanschaf van deze auto. Duidelijk merkbaar dat je geen grote klant bent dat je bijna een half uur moet wachten, terwijl je afspraak hebt gemaakt. Eindelijk tijd voor ons maar dan ook amper, want de vorige klant kwam terug van een proefrit. De auto gekocht, moest nog wat kleine dingen aan gedaan worden. Maar bij aflevering bleek dit niet gedaan te zijn. Later werd er ook aangegeven dat bepaalde zaken niet hersteld konden worden. Maar nu blijkt dat we naar een andere garage zijn geweest, de dingen wel gemaakt konden worden. Dus erg geloofwaardig zijn ze niet. Ze geven je echt het gevoel van als je geen grote klant bent dan hoef je niet te veel verwachten van ons. Dus we komen daar niet meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid