facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wasknijper

Wasknijper
Adres: Hinthamereinde 12 , 's-Hertogenbosch 5211 PN, NL
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Hinthamereinde 12
Postcode: 5211 PN



op zoek naar gerelateerd: Wasknijper Breda, Wasknijper wasserette, Wasserette Breda zelfservice, Wasservice Breda, Wasserette Den Bosch, Wasserette Etten-Leur, Wasserette Tilburg Reeshof, Wasserette Waalwijk
Recensies
Het was mijn eerste keer bij wasserette de wasknijper aan de hinthammerweg in den bosch. Héél goed bereikbaar met de bus. Het uitzoeken hoe alles werkt was een beetje ingewikkeld. Een erg grote hoeveelheid briefjes aan de muur waardoor ik door de bomen het bod niet meer zag. Maar .... het telefoonnummer deed wonderen. Heel leuke medewerker aan de telefoon die me héél kundig door het programma hielp. Eigenlijk heel eenvoudig! Was in de trommel Geld inwerpen Achtereenvolgens de nummers van wasmiddel/wasverzachter invoeren en dit in de wasmachine doen, nummer wasmachine invoeren en aanzetten klaar is kees. Een kind kan de was doen. Wisselgeld uit de automaat. Was klaar? Geld in de automaat nummer droger invoeren ..... zovaak als je de droger achtereenvolgens gebruikt en..... droger aanzetten Ik kom graag snel weer!!
Een ster omdat de wasmachines goed zijn en het er erg schoon was , verder… ….. Alles staat in 6 talen weliswaar EXPRES erg slecht en onduidelijk aangegeven Zelfs in het Nederlands is de gebruiksaanwijzing verkeerd Dit alles in de hoop dat men het wisselgeld niet terugvraagt/ krijgt Jammer dat dit soort mensen hun medeburgers maar belachelijk blijven maken en laat de bijdehante opmerking van de eigenaar maar zitten, want natuurlijk ben ik de enige die klaagt en dit vind enz enz enz
Super relax. Ik doe mijn was hier elke week. Super schone zaak. Goede klantenservice. Alles duidelijk uitgelegd en zeer ruime zaak. Parkeren voor de deur. Professionale machines en Zeer goedkoop. In andere woorden hier kan jij snel en efficient alle je was doen zonder om te wachten.
Fijne laundromat. Goed dat deze zaak bestaat. Ik kan makkelijk mijn grote wassen drogen.
Niks aan wasknijper gehad. Ik sprak een andere klant en die gaf aan dat hij er zelf moeite mee had om er achter te komen hoe je welke machine aanzet. De instructies in de ruimte gaven mij niet veel opheldering. Nav app contact is mijn vraag uiteindelijk genegeerd over hoeveel t kost om te wassen, kreeg enkel een "ja" als antwoord. Geen aanrader.
Super makkelijk om dekbed te wassen
Ruime openingstijden en makkelijk als je geen wasmachine elders kan gebruiken
Nu wij een aantal weken zonder water zitten, is dit een prima adres om de was te doen. Wassen en drogen gaat goed en de prijzen zijn redelijk. Twee grote tafels om de was te vouwen. Prettig rustpunt aan het einde van de week, ik ga het nog missen :- Er zou wel meer van de zaak te maken zijn. Het is heel onpraktisch dat je niet met je pinpas kan betalen. Een prullenbak zou ook handig zijn.
2.geldautomaat kapot 10 € verspild
Nou daar kan ik kort over zijn, ben 'r misschien langsgekomen maar nog nooit 'n wasserette bezocht, daar hebben we moeders voor toch, maar zal wel draaien daar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid