facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Washin7

Washin7

Info

Washin7 is uniek; het is de modernste en grootste indoor carwash van Nederland. Volledig overdekt en voorzien van apparatuur van topniveau!

Adres: Blauwhekken 3c, 4751 XD Oud-Gastel, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: +31165515572
Stad: Oud-Gastel
Route: Blauwhekken 3c
Postcode: 4751 XD


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 20:00
Dinsdag: 08:00 - 20:00
Woensdag: 08:00 - 20:00
Donderdag: 08:00 - 20:00
Vrijdag: 08:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00
Zondag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: washin7 actie, washin7 eindhoven korting, washin7 eindhoven, washin7 roosendaal korting, washin7 korting, washin7 happy hour, washin7 roosendaal, washin7 eindhoven openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ultimate Detailing Roosendaal Ultimate Detailing Roosendaal 462 meter Vince heeft de BMW 330i van mijn zoon opgeknapt alsof hij als nieuw van de band rolt ...
Recensies
Ik ben altijd super blij als ik met mijn auto door de wasstraat ga, dan is die blinkend schoon. Alleen afgelopen week is mijn spoiler van het dag door iets geraakt. Flinke kras erop, waardoor doe ook is afgebroken. Heb gevraagd hoe dat nu geregeld wordt met schade. Moest een mail sturen. We zijn 6 dagen verder en nog steeds geen antwoord. Dat vind ik heel jammer, want is wel mn nieuwe auto waar is heel zuinig op ben. Hopelijk kunnen we dit goed afhandelen.
Altijd een aanrader geweest om hier je auto door de wasstraat te laten gaan,óf dat je het er met de "hand" doet. Ik kom er altijd terug. Zelf zit ik eraan te denken om een abonnement te nemen...maar díe vind ik Persoonlijk te prijzig.
De Washin7 Rsd bezoek ik reeds 10 jaar lang. Ik vind het zeer prettig dat ik naast de auto wasbeurt, gratis de matten kan uit kloppen en onbeperkt de stofzuiger kan gebruiken. Het is me wel opgevallen dat ook hier de prijzen flink gestegen zijn. En de handige metalen roosters om je automatten uit te kloppen zijn tot mijn grote spijt verdwenen. Sinds kort zijn er een soort metalen roosters met klemmen, maar als ik mijn matten hierin probeer te klemmen gaat dat moeizaam. En stofzuigen boven je macht werkt niet zo. Bovendien ga je geen matten uit kloppen boven je net gewassen auto. Er zou een luchtslang zijn om je banden op de juiste spanning te zetten. Maar deze bleek niet in werking te zijn !
Goede bereikbare wasserette waar je na het gebruik van de wasstraat gebruik kunt maken van stofzuigers. Mocht je het willen dan kan je ook zelf de auto afspuiten in de wasboxen.
Tja wat valt hier over te melden. Mijn auto is zeer te spreken over deze voor hem geweldige plek. Doe je auto een plezier en breng 'm van tijd tot tijd hier heen. Doet 'm goed.
Was wel druk maar dat is niet zo erg het gaat best snel en je hebt alle tijd om je auto te stofzuigen. Wij gaan er graag naar toe.
Je auto komt er bijna schoon uit maar 11€ voor de goedkoopste wasbeurt is wel een beetje aan de prijs, hier zit dan wel het gebruik van de stofzuiger bij inbegrepen mits deze niet verstopt zit, want dat overkomt mij dikwijls op deze locatie.
Gewoon een ok wasstraat. Met kaart krijg je korting. Vooral stofzuigen erna is een plus.
Goede service gua wasbeurd en alle vrijheid om zelf je auto schoon en netjes te maken. Tot banden spanning toe.
nauwelijks wachttijden en een super schone auto + gratis stofzuigen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid