facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wasgeluk by Essentia

Wasgeluk by Essentia

Info

Er is toch niets fijner dan heerlijk geurende was? In Italië gebruiken ze daar Wasgeluk by Essentia voor. Ons product is dan ook van Italiaanse bodem! Wij bieden verschillende geuren aan, op basis van essentiële oliën.



"Onze naam zegt het al; wij worden heel gelukkig van onze heerlijke Italiaanse wasparfum voor de was. Dat gevoel heet........WASGELUK!Wij hebben gezocht naar de allerbeste producten, met de beste samenstelling voor die unieke geurbeleving.Probeer eens wat heerlijke geuren uit en laat gerust een reactie achter op onze Facebookpagina.Wij reizen geregeld naar Italië op zoek naar de heerlijkste producten voor je was.Geniet je met ons mee?Lieve groet, Marije en Marike"
Adres: Industrieweg 2a, 4104 AR Culemborg
Telefoonnummer: +31651181376
Stad: Culemborg
Route: Industrieweg 2a
Postcode: 4104 AR



op zoek naar gerelateerd: Wasgeluk Aanbieding, Essentia wasparfum Aanbieding, Lekkerste geur Wasgeluk, Essentia wasparfum review, Wasgeluk ervaringen, Wasgeluk White musk, Wasgeluk Talk, Essentia wasparfum witte musk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autobedrijf Helmond Autobedrijf Helmond 308 meter Super garage,fijn personeel , denken met je mee Worden al jaren prima geholpen door d...
Cristal Cleaning Culemborg Cristal Cleaning Culemborg 1 km Perfect en snel geholpen. Na talloze keren zelf wassen en proberen om de vlekken er u...
Recensies
Ik ben erg tevreden over de producten van wasgeluk. Niet alleen de wasparfum ruikt heerlijk maar ook de geurstokjes ruiken lang en verspreiden zich over de hele woonkamer. De etherische olieen van dit merk zijn mijn favoriet. Ze veroorzaken geen hoofdpijn en verspreiden ook een zachte geur door het hele huis. Het is elke keer een feestje als mijn bestelling weer binnen komt! Wasgeluk krijgt van mij 5 sterren!
Ik ben al jaren fan van was geluk. Maar moet toch 1 ding vt hart. Sinds kort hebben jullie de flesjes was parfum aangepast in een spuit dosering ideeal maar als je pijn in je handen heb zoals ik atrose en je moet knijpen in een veel te harde fles word ik daar niet echt vrolijk van. Zelfs mijn man vind t erg onhandig .
De 10 proefzakjes besteld. De bestelling was snel binnen. Bij de eerste was had ik Jasmijn gedaan een half proefzakjes ,dus 10 ml ,helaas het was niet zo geurig als andere mensen beschrijven. Bij de volgende was heb ik een heel zakje 20 ml white musk bij gedaan. Het ruikt lekker,maar het ruikt niet sterker dan gewone wasverzachter .
Wat een ontdekking. Echt heerlijk, onze was ruikt geweldig. Mijn man vindt het ook heerlijk. Meerdere merken geprobeerd maar Wasgeluk is echt de beste! Nooit meer zonder.
Er wordt gesuggereerd dat dit een natuurlijk product is, niets is minder waar. Als er op staat 'Schadelijk voor in het water levende organismen met langdurige gevolgen' zou je genoeg moeten weten. Als de natuur je lief is - NIET gebruiken.
Wat een geweldige ontdekking heb ik gedaan met Wasgeluk. Ben verslaafd en maak de mensen om mij heen ook verslaafd. Zo enorm lekker ruikt mijn was nu, geniet er elke dag van. En ook nog milieu vriendelijk. Top product en een snelle service.
3 weken geleden een bestelling geplaatst en betaald. Nog steeds niets ontvangen. Contact zoeken met de eigenaar maar geen reactie. Heel erg jammer dit. Ik wil of gewoon mn spullen of mn geld terug.
Enorme fan van de heerlijke wasparfum van Wasgeluk. Altijd snel geleverd. Echt een aanrader!
Prachtig mooi product! Werkt goed en de geur ruikt super
Echt super blij mee! Alles ruikt HEERLIJK!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid