facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wascenter Velthuis

Wascenter Velthuis

Info

Wij hebben twee volautomatische wasstraten en 7 wasboxen, zakelijke en particuliere reiniging van auto's en verkoop van poets artikelen. Tot snel!

Geschiedenis

Er zijn 2 vol-automatische wasstraten aanwezig, 7 wasboxen. Daarnaast kun je bij ons je auto compleet onderhanden laten nemen van a t/m z. Voor meer info of mogelijkheden neem contact op via 0485-511415 of mail met [email protected]

Adres: De Groote Heeze, 58, 6598 AV Heijen, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0485511415
Stad: Heijen
Route: De Groote Heeze, 58
Postcode: 6598 AV


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 22:00
Dinsdag: 08:30 - 22:00
Woensdag: 08:30 - 22:00
Donderdag: 08:30 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 22:00
Zondag: 08:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Autoschadebedrijf V.E.S. Autoschadebedrijf V.E.S. 48 meter Fijne service klant vriendelijk.! Voor schade rijd ik graag naar toe. Ondanks dat het...
Recensies
Prima wasstraat met voldoende wasboxen, voldoende ruimte om je auto te keren. Sproeiers zijn van goede kwaliteit. De borstels zijn wel een beetje versleten.
De zelfwasstraat is onduidelijk te bedienen. Er staat alleen pin, maar geld verdwijnt wel in de automaat en telt vervolgens toch ook. De auto wordt er niet werkelijk schoon van want het lijkt dat er maar weinig middel in het water zit. Geen aanrader.
Ben een detailer in hart en nieren. Eindelijk een plek om auto’s te wassen gevonden die overdekt is maar ook gescheiden wasboxen heeft. Pluspunt van dit wascentrum is het contactloze betalen met je pinpas, eindelijk hoef je geen emmer met losgeld meer te sparen.
Wasboxen vaak defect. Daarnaast zou deze elke dag om 8u open zijn. Helaas op deze zondag om half 9 nog steeds hek dicht.
De betaalautomaat was een beetje knullig gerepareerd. Werkte bovendien niet goed. Ook was niet duidelijk dat maar een van de twee wasautomaten een bodem reinigingsgang had. Het wassen ging overigens goed.
Jammer dat er alleen 50 cent stukken in de stofzuiger kunnen
Droger van de wasstraat is zeker niet gevoelig genoeg. Ruitenwisser achterraam is afgebroken door de droger. Hij stopte even omdat hij iets voelde, maar drukte vervolgens gewoon door. Jammer, voor ons nooit meer wassen hier.
Slecht. Voor de zoveelste keer problemen, nadat ik de auto had afgespoten voordat ie de wasstraat in gaat, waarna blijkt dat de wasstraat weer buiten gebruik is. Storingen komen regelmatig voor. Ook al een aantal keren meegemaakt dat betaling aan het apparaat niet werkt. Prijs/kwaliteit is ook niet je van het
Lekker ruime wasplekken, goed materiaal, prima runtime voor je muntjes, als je opschiet kun je een quicksoppie doen voor 4 euro ongeveer midsize station. Wel een beetje zoeken als je iemand nodig hebt voor vragen ofzo, en een muntjes wissel automaat zou handig zijn.
Mijn wagen is weer wit in plaats van grijs gemêleerd. Dus dik tevreden. Enige jammere is dat ze geen programma hebben voor auto's met canvas daken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid