facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Was In Sleen

Was In Sleen
"Lekker frisse auto wasserette waar je geholpen wordt. Lekker makkelijk contactloos betalen of per pin. Ook een waskaart kopen is mogelijk met 5 of 10 procent korting. Een wachtruimte aanwezig met een kopje koffie. De voorwas zit gewoon bij het programma in."
Adres: Meulenakker 2, 7841 EP Sleen
Telefoonnummer: 0591362333
Stad: Sleen
Route: Meulenakker 2
Postcode: 7841 EP



op zoek naar gerelateerd: gemeente sleen, noord sleen nederland, harm en roelof nieuwe cd, sleen restaurant, sleen winkels, harm en roelof inburgering, harm en roelof you tube, harm en roelof loebas
Recensies
Dit was een ervaring die niet voor herhaling vatbaar is. Er loopt geen personeel rond waar je iets aan kunt vragen en de wasbeurt was knudde. Voor 15 euro max. pakket wordt je auto lang niet zo schoon als je zou mogen verwachten. Volgende keer weer gewoon de Wasdas daar krijg je wél waar voor je geld.
Heel goed. Ook voorwassen. Moet je zelf doen
Goede wasstraat. Mijn velgen zijn nog met een sopje schoongemaakt terwijl ik de auto aan het stofzuigen was. Goede service!
Is wel ok, alleen het stofzuigen was niet echt goed
Zeer effectieve wasmachine. Buiten in de auto zittend programma kiezen en contactloos betalen. Dan schuim spuiten voordat je de wasmachine inrijdt. Vervolgens de wasmachine inrijden en blijven zitten . De machine begint direct. Aanrader.
Zelf met zeer hogedruk voorspuiten en dan in de wasstraat rijden. Zeer grondig en toch veilig wassen met zachte borstels. Auto glimt je tegemoet. Klasse...
Een prima plaats om je auto te laten wassen. Eerst even voorwassen en dan door een ultramoderne wasstraat. Je auto komt er als nieuw uit. Eenvoudig betalen met pinpas. Attent en behulpzaam personeel.
enigste min punt is dat hier niet met contant geld betaald kan worden
Goede kwaliteit en vriendelijke personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid