facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Was bij Duurstede

Was bij Duurstede

Info

Volautmatische texielen autowasstraat.

Geschiedenis

Volautomatische auto wasserette/wasstraat

Adres: Graaf van Lynden van Sandenburgweg 8, 3945PB Cothen
Telefoonnummer: 0343561375
Stad: Cothen
Route: Graaf van Lynden van Sandenburgweg 8
Postcode: 3945PB


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 18:00

Recensies
Erg vriendelijk, soms een beetje jongen onervaren jongens, maar alsnog erg blij mee en auto ziet er altijd prachtig uit!
Gebruik gemaakt van de zelf wasbox. Eerst munten kopen voor het gebruik. De auto was al zeker een jaar niet gewassen. Na 10 munten was de auto weer schoon. Aanwezig zijn een hogedruk spuitlans, schuimspuit en een borstel. Daarbij kunnen ook wax en rainex gebruikt worden. Dat heb ik niet gedaan. Het was prettig en duidelijk in gebruik. Mijn dochter was wel overstuur, die wilde dit de wasstraat, echter die is gesloten op zondag. Fijne locatie langs de doorgaande weg.
M'n autootje weer heerlijk schoon van strooizout etc.
De wasserette voor de auto is fantastisch echter de stofzuigers zijn zwak. Stofzuiger thuis is beter.
Vriendelijke bediening en mooi resultaat!
Om even makkelijk de auto te wassen door de wasstraat. De auto wordt eerst netjes afgespoten door de heren alvorens door de wasstraat te gaan. Met de wasbijduurstede pas korting op de programma's.
Zorgvuldig schoon en vriendelijke medewerkers.
Heel tevreden, vriendelijke mensen, mijn auto was schoon. Wat ik jammer vond was de stofzuigers, je moet elke keer munten erin gooien en hijnstopt heel snel, voordat je het weet ben je minstens 2 euro kwijt om je auto van binnen schoonmaken.
Omdat ik ben verhuisd moest ik op zoek naar een nieuwe wasstraat voor mijn auto. Vandaag voor het eerst hier geweest en wat een ontzettend vriendelijke mensen werken hier, mijn auto werd met zorg voorgewassen en na de wasstraat ziet mijn auto er weer uit als nieuw. Hier kom ik zeker weer terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid