facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warung Ledeng

Warung Ledeng

Info

Catering bedrijf gespecialieerd in de indonesische keuken.
Workshop indonesisch koken.



"Warung Ledeng begon in 2008 als hobby en is uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf tot ver buiten de provincie. De kwaliteit van zijn gerechten is onomstreden."
Adres: Wilhelminastraat 29, 6065 AK Montfort
Telefoonnummer: 06456 130 51
Stad: Montfort
Route: Wilhelminastraat 29
Postcode: 6065 AK



op zoek naar gerelateerd: Warung Ledeng Facebook, Spanjestraat 8 Montfort, Indische rijsttafel Roermond, Workshop Indonesisch koken Brabant, Indonesisch restaurant Limburg, Indonesisch koken voor beginners, Cursus Indonesisch koken Groningen, Indonesische kookcursus Alkmaar
Recensies
Geweldige Workshop, super leuk om te doen. genoten van heel veel gerechten te proeven, ook Zelf voorbereiden met goede uitleg over de ingrediënten, Vers ! alles zo veel beter dan uit pakjes en potjes. Je proeft het ook ! Leuke, aardige, gezellige Gastheer en team. Als je indisch eten lekker vind moet je hier eens een workshop volgen, een echte aanrader, . Koken doe je met Hart&Ziel, Eten met je Geest Want liefde gaat door de Maag. "Selamat Makan"
We hebben voor 6 mensen Indonesisch buffet besteld en voor 3 mensen veganistisch buffet. Beide buffetten waren overheerlijk en zoveel dat we er zeker 2 dagen ervan kunnen eten.
Lekker bbq super service echt een aanrader
Zeer aan te bevelen. Goede sevice en vooral uitstekend eten. Aanrader. Vergeet ook niet hun maatschappelijke betrokkenheid.
Alle gerechten op originele wijze gemaakt. Aduh seg... Top !
inmiddels 3 x Indonesisch eten besteld in een periode van 3 jaar, jubileum, selamat djalan en een weekmenu. mijn broer en ik complimenteren Roger. het was alsof onze moeder in de keuken had gestaan. Top
Wat een heerlijke waren hebben ze hier. Vanuit...of eerder gezegd vanachter het woonhuis voor het eerst wat gerechten afgehaald voor met de Vastelaovend. Super verzorgd, heerlijk mals en goed van smaak. Maar de balkebrie was helemaal een genot. Kom zeker terug! Topadresje
Normaal gesproken heerlijke buffetten, met name bekend van de sate's. Dank Covid nu ook wekelijks wisselende menu's die ook thuis worden bezorgd!
Mijn favoriete....altijd super lekker eten. Het heeft 1 nadeel.....eten bij de normale Chinees is niet meer lekker als je het eten van Warung Lendeng gewend bent.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid