facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warung Jantje

Adres: Bergse Dorpsstraat 102, 3054GG Hillegersberg, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 31107509509
Stad: Hillegersberg
Route: Bergse Dorpsstraat 102
Postcode: 3054GG


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 20:00
Zaterdag: 12:00 - 20:00
Zondag: 16:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Beste Indonesisch restaurant Rotterdam
Recensies
Super!! Samen met zn moeder heeft hij een leuke goed lopende zaak. Ik ken heel veel van dergelijke zaakjes, maar deze is zeker een pareltje verstopt in Hillegersberg.
Prima eten, alleen is de groente erg grof, wel lekker. Parkeren: Weinig plaats, maar wel in de buurt en redelijk goedkoop
Echt Vreselijk Lekker Gegeten. Heerlijk Kom Gauw Weer Terug. Groeten Jan Jacob Eijkhout
Heerlijk gegeten. Vriendelijke eigenaren
Warung Jantje is een plek waar je uitstekend Indisch kunt eten en afhalen. Wij hebben er gegeten en het was voortreffelijk. Alles was precies zoals je van een goed Indonesisch restaurant kunt verwachten. Lekker smaken en lekker pittig. Een echte aanrader!
Vandaag voor het eerst Indonesisch eten besteld bij Warung Jantje. Ow wat heb ik een spijt... Ja Spijt dat ik dit niet eerder gedaan heb, want na bijna 14 jaar in Rotterdam wonende is het bijna schandalig te noemen dat dit heerlijke eten me ‘ontgaan’ is. Mijn partner en ik hadden menu nr 4 besteld, met oa Daging Smoor, Daging Rendang, Ayam thaise cashew, 2 groenten gerechten, saté, mini loempiaatjes, zoet zure komkommer, kroepoek en als toetje een stukje spekkoek. Het was echt voortreffelijk. Netjes via whatsapp mogen bestellen, het eten werd keurig op tijd bezorgd en na ontvangst een tikkie ontvangen voor de betaling. Wij gaan binnenkort zeker weer bestellen @WarungJantje.
Fijne zaak, heerlijke Indonesische gerechten. Aardige mensen. Vandaag was de kipsate op, terwijl ik die juist wilde meenemen voor de kinderen. Er werd goed meegedacht wat dan een goed gerecht zou zijn voor kinderen. Ook wel eens voor een grotere groep gehaald, altijd prima kwaliteit.
Ik plaats niet vaak reviews, maar deze is zeer verdiend. Bij veel zaken krijg je als je vegetarische roti bestelt een bak zoute kerriesaus met twee aardappelen, een half ei en een verdwaald stuk kousenband hier en daar. Hier niet. Een flinke bak gevuld met diverse kraakverse groenten. Past ook makkelijk op twee platen. Erg lekker! Vriendelijk geholpen ook. Ik kom terug!
Spontaan hier binnen gelopen, op het buitenbord stond tenslotte iets van Indonesisch…. binnen gekomen bleek dat je boven ook kon zitten in een net iets betere ambiance als beneden, dat meteen gedaan. Vervolgens onze gerechten besteld, die waren beiden verrukkelijk, we voelden ons als met de neus in de boter gevallen. Ook de bediening was top, zeer vriendelijk en geen moeite te veel. Absoluut een aanrader, lekker, vriendelijk, goede prijs...wat wil men nog meer. Groetjes en eet smakelijk alvast.
Ga je schamen als je van Aziatisch eten houdt en er langsloopt zonder wat te kopen. Man. Heerlijk dit! Al veel broodjes en gerechten geprobeerd en tot nu toe telkens genoten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid