facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warmte Totaal de Meierij

Warmte Totaal de Meierij

Info

Service en onderhoud aan warmte toestellen, vooruitstrevend naar duurzaamheid. Warmtepompen, CV-installatie's, Zonne-energie, Vloerverwarming, Radiatoren.

Geschiedenis

Van den Berg Installatietechniek heeft op alle fronten van het installatievak ruime ervaring. Het aanbod varieert van gas, water, sanitair, centrale verwarming, zink en koperwerkzaamheden. Wij richten ons voor een groot deel aan het onderhouden, het verlenen van service en het vervangen van gastoestellen. Heeft u problemen dan zijn wij 24/7 bereikbaar voor uw storingen en calamiteiten op het gebied van cv, water en gas.

Ik, Mark van den Berg maak op mijn vakgebied gebruik van de modernste technieken en kwalitatief hoogstaande producten.

Adres: Irisstraat 3, 5492 JJ Sint-Oedenrode
Telefoonnummer: 0413476733
Stad: Sint-Oedenrode
Route: Irisstraat 3
Postcode: 5492 JJ


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:00
Dinsdag: 07:30 - 17:00
Woensdag: 07:30 - 17:00
Donderdag: 07:30 - 17:00
Vrijdag: 07:30 - 17:00

Recensies
Professioneel bedrijf uitgerust met alle gespecialiseerde apparatuur. Wij zijn meer als tevreden! Het bedrijf levert uitstekende directe communicatie met het Atag voor garantie onderdelen van onze ketel. Nadat wij maanden gesleur en gezeur en vooral enorm veel stress hebben gehad met een ander installatie bedrijf, kunnen wij nu eindelijk warm de kerst door! Alles was binnen 24 uur geregeld met originele Atag garantie onderdelen. Wat een TOP SERVICE en uitstekende communicatie van zowel Warmte Totaal en Atag ketels. ZIJ BIEDEN WARMTE
Snelle service. Binnen 2 uur stonden ze aan de deur vanwege een lekke cv-ketel. Het defect was snel gevonden en hersteld. Geen enorme rompslomp of ditjes en datjes om tijd te rekken. Prima werk! En zeker fijn dat het zo snel opgelost kon worden!
Fijn bedrijf!
Vriendelijke top vakman!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid