facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warme Nest Hippolytushoef

Warme Nest Hippolytushoef

Info

Dierenspeciaalzaak en hengelsport.

Adres: kerkplein 22, 1777CD Hippolytushoef
Telefoonnummer: 0227595211
Stad: Hippolytushoef
Route: kerkplein 22
Postcode: 1777CD


Recensies
Recent een hondenjas besteld. Deze 1x gepast, een paar honden haren verwijderd omdat onze hond dit jasje niet accepteerde wegens montage Clips thv zijn voorpoten. Retour gezonden en krijg ik een reactie dat dit jasje onder de haren zat en onder de huidvet. Onze hond heeft geen last van huidvet en de haren waren verwijderd. Krijgen het jasje retour omdat het door een stomerij niet te reinigen was en we ons niet aan de retour voorwaarden hebben gehouden. Zoals te zien op de foto’s is het jasje schoon en zeker niet onder de haren en het huidvet. Koop niets hij dit bedrijf. Ze reageren slecht op e-mail en houden zich niet dan hun eigen voorwaarden. Zeer slecht en onbetrouwbaar bedrijf met eigen regels en houden zich niet dan de huidige Nederlandse consumenten regels mbt retour, service etc.
Voor het geen ik voor dagelijks nodig heb kan men in het dorp kopen andere dingen moet men elders kopen als men al op leeftijd bent zo als ik is dat soms moeilijk
Alleen jammer dat er geen hier geen stomerij meer is
De keuze is reuze ze hebben er bijna alles en kennis van zaken. Je kunt er vaak nog een leuk voordeeltje vinden De winkel is veel groter dan hij lijkt loop maar eens door naar achter haha.
Ik wilde heel graag nog een paar moeilijke niveaus van Nina Ottosson Cat MixMax erbij hebben, om aan elkaar vast te kunnen klikken. Ben zo via Internet bij deze dierenspeciaalzaak 't Warme Nest uitgekomen. Vriendelijke mensen, heb ze een paar keer gesproken voordat ik de bestellingen via Internet ging doen. Alles is vlug en netjes geleverd.
We worden altijd vriendelijk geholpen. Lieve mensen
Deze winkel heeft alles voor uw huisdieren . Ze hebben ook een breed assortiment voor het sportvissen . De winkel is gelegen in het hart van het mooie dorp Hippolytushoef.
Ruim assortiment. Alle informatie die je hebben wilt krijg je daar. Een fijne winkel met vriendelijk mensen er in.
Altijd goede service. Ik ben blij met zo'n dierenzaak in het dorp.
Uitgebreide collectie voor diverse dieren en goed advies!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid