facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warenhuis en Naaimachines Sikma

"Sikma’s Warenhuis en Naaimachines is al 100 jaar dé naaimachine winkel in Bolsward, Friesland. Het familiebedrijf wordt nu al door de vierde generatie gerund. Het huidige assortiment biedt klanten een ruime keuze in naaimachines, maar ook in kookwaren, luxe- en kadoartikelen en speelgoed. Wij hebben een overzichtelijke winkel met een uitgebreid aanbod. Wij bieden wat niemand anders biedt! Hiernaast fungeren wij ook als naaimachine reparatie dienst. Ook de vertrouwde goede service, kwalitatieve producten en de duurzaamheid hiervan mogen hierbij niet vergeten worden. Bekijk onze website of kom langs bij onze winkel!"
Adres: Jongemastraat 5, 8701 JA Bolsward (gemeente)
Telefoonnummer: +31515573153
Stad: Bolsward
Route: Jongemastraat 5
Postcode: 8701 JA


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Naaimachine Sneek, LEGO Bolsward, Naaimachine Friesland, Blokker Bolsward, Naaimachine reparatie Sneek, Naaimachine reparatie Joure, Sikma IJlst, Naaimachine kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
100% meiden 100% meiden 331 meter Open op donderdag van 9.30-13.00, vrijdag van 13.00 -16.00 en zaterdag van 10.00 - 16...
Recensies
Mijn naaimachine kreeg een nieuw spoelhuis. Hij doet het weer helemaal prima Het duurde een kleine week, precies zoals afgesproken.
Mijn oude naaimachine is weer als nieuw dankzij reparatie en schoonmaakbeurt. Top service en goed advies. Ik werd netjes op de hoogte gehouden over de te maken kosten. Zeer tevreden over deze klantvriendelijke winkel.
Zeer goede service.mijn naaimachine goed nagekeken,loopt weer als een trein. En even rondkijkend in de winkel,zag ik al allemaal Sint kadootjes staan!.we komen zeker weer terug, en dus niet alleen voor de naaimachine.Bedankt!
Lego paradijsonze verslaving wordt gevoed door Sikma. Wat er niet is wordt gewoon besteld voor jou. Topservice
Mooie winkel met goede presentatie en zeer uitgebreid aanbod aan spullen voor koken/tafelen. Dé plek in Bolsward om mooi speelgoed te kopen, echt speelgoed van kwaliteit. Eigenaar is heel behulpzaam en weet veel van wat er zoal verkrijgbaar is.
Super winkel voor alle leuke cadeaus, keuken artikelen, speelgoed. Altijd goed geholpen, ook wanneer niet op voorraad. Word het snel besteld en geleverd.
Ik had een cadeautje nodig. Wilde het graag in eigen stad kopen. Dit werd mooi opgelost bij Sikma. Ik zocht wat uit, kreeg een betaal verzoek en nog die zelfde middag werd het ingepakt en wel aan huis bezorgd. TOP.
Geweldige service. Lego besteld voor mijn zoon. Thuis bezorgd. Fijn dat we zo goed geholpen zijn . Zeer tevreden !
Heerlijke winkel, was op zoek naar weckklemmen, hadden ze achter ook dat nog liggen, kon ik weer verder met wecken.
Komen er vaak met onze kleinkinderen voor verjaardags kado's. Je word prettig geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid