facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wardenburg B.V.

Wardenburg B.V.

Info

Beveiliging, brandbeveiliging, inbraakbeveiliging, camerabeveiliging, toegangscontrole, Telecom, Telefonie

Geschiedenis

Wardenburg Beveiliging & Telecom behoort al ruim 35 jaar tot de selecte groep van beveiligingsbedrijven die zowel voor de zakelijke als woonhuismarkt complete oplossingen biedt voor alle vraagstukken op het gebied van beveiliging en telecommunicatiesystemen. Met twee vestigingen, Wardenburg Beveiliging & Telecom in Kolham (Groningen) en Wardenburg Beveiliging & Telecom in Almelo (Overijssel) en circa 70 enthousiaste en gespecialiseerde medewerkers richten wij ons dagelijks op beveiliging en telecom oplossingen.



"Al meer dan 35 jaar is Wardenburg Beveiliging & Telecom een familiebedrijf, en daar zijn we trots op. Als specialist in systemen voor elektronische beveiliging en telecommunicatie begrijpen wij dat beveiliging en communicatie niet tot het dagelijks werk van onze klanten behoren. Daar zijn wij immers voor? Daarom willen we dat iedereen die bij ons werkt, op de hoogte is en blijft van de laatste ontwikkelingen en onze klanten goed kan adviseren.We werken in een informele en open omgeving aan het succes van onze klanten. Dit doen we met ruim 90 enthousiaste collega’s, verspreid over 2 locaties Kolham en Almelo met een gezonde werkmentaliteit. Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met plezier naar je werk gaat"
Adres: W.A. Scholtenlaan 21, 9615 TG Kolham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0598 - 397 497
Stad: Kolham
Route: W.A. Scholtenlaan 21
Postcode: 9615 TG


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wardenburg storing, Wardenburg Vacatures, Wardenburg Beveiliging, Wardenburg verkocht, Wardenburg Brandbeveiliging, Henk Wardenburg, Wardenburg overgenomen, Beveiligingslogboek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Munnik Brandadvies BV Munnik Brandadvies BV 120 meter Top goed geholpen
Recensies
Stel, je komt hier om een contract met Wardenburg af te sluiten, zou ik je vriendelijk adviseren 2 keer of vaker na te denken. Naast dat het een grote bureaucratische fabriek is geworden en men schrijft met de spreekwoordelijke uren “vork” heeft Wardenburg nog een jaren 90 handelen. Er worden verkeerde afspraken gemaakt niet eenmalig en zelfs monteurs laten zich uit over het “urenprincipe”. Zaken die telefonisch af zouden kunnen, moeten op afspraak alwaar een uurtarief en natuurlijk de befaamde voorrijdkosten komen kijken. Communicatie is bijna waardeloos te noemen zie ook andere reviews, het gedachtegoed achterhaald. Enige vernieuwing laat op zich wachten of kan je laten installeren middels hoge kosten en de befaamde voorrijdkosten. De account afdeling is allervriendelijkst. Vanzelfsprekend, maar laat zich vangen door een stroperige organisatie die aan elkaar hangt aan “kleine lettertjes” touwtjes. Er zijn betere en meer vernieuwende partijen te vinden. Succes met het maken van je/uw keuze. Mocht je reeds bij Wardenburg zitten. Ik hoop van harte dat jouw/uw ervaring beter is. ****** reactie na het plaatsen van review ***** Dank voor de reactie Wardenburg. Beetje mosterd na de maaltijd. Als er iets gezegd wordt via een review, een poging doen tot bellen! Nogmaals, mijn ervaring blijft over de afgelopen jaren hetzelfde.
Contact opgenomen ivm een storing. Medewerker was uiterst onvriendelijk, zonder begrip en bood geen oplossing.
Trots en bescheiden. Dat is wat de mannen van de afdeling Verkoop typeert. Tijdens een training over online marketing heb ik het team een hele middag meegemaakt. Denk je bij accountmanagers aan gladde jongens in strakke pakken? Bij Wardenburg ga je deze types niet tegenkomen. Het team bestaat uit nuchtere adviseurs die het goed voor hebben met hun klanten. Ze denken mee en komen met oplossingen waar je zelf niet aan zou hebben gedacht. Omdat ze trots zijn op de resultaten die ze behalen, maar te bescheiden zijn om het te delen, vond ik het tijd worden voor een pluim.
Tip Top en niet anders
Al jaren hebben wij een contract en onderhoud van zowel inbraak als brandmeldinstallatie bij Wardenburg beveiliging. Altijd goede service. Is er een storing dan staan ze voor je klaar. Persoonlijke benadering. Anita Gruben Dé Streekcateraar. Natuurlijk, uit Midden-Groningen voorheen Hotel de Boer
Heel goed bedrijf! Knappe mannen in de I.C.T Afdeling!
Slechte service,heb net gebeld dat ik het alarm niet kan activeren zal binnen 10 minuten terug gebeld worden. Het is inmiddels 25 minuten geleden. Waardeloos ga op zoek naar een ander bedrijf.
Geen reactie op storing, werd opgehangen bij klacht. kan bovendien de wachttune inmiddels meezingen, heel fijn als er wel een inbreker is
zeer slecht bedrijf. administratie = 0!!!
Betrokken mensen die verder denken dan de standaard oplossingen, denken echt mee om tot een zo goed mogelijk resultaat te komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid