facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ward's Art

Ward's Art

Info

Unieke kunststukken voor een betaalbare prijs. Van kunst moet iedereen immers kunnen genieten!

Geschiedenis

Ward's Art komt voort uit de wens van mijn oom Ward van den Abeelen dat zijn schilderijen, maar ook die van andere kunstenaars niet op zolder blijven verstoffen, maar bij mensen aan de muur tot hun recht komen.

Om hieraan tegemoet te komen is een online galerie opgezet, waarop kunstenaars en ontwerpers een aantal van hun werken kunnen zetten en waar 'kopers' op kleur, onderwerp, soort werk, etc. kunnen zoeken en een link kunnen vinden naar hun favoriete kunstenaar. Daarnaast staan we op markten en hebben we een kunst(cadeau)winkel met affordable art in Barneveld. Alles met het doel het promoten van Nederlandse kunstenaars en ontwerpers.



"Ward's Art is een cadeauwinkel met unieke en bijzondere cadeaus. Zij biedt een grote variatie aan betaalbare, handgemaakte producten aan van kunstenaars uit eigen land. Dit doet zij via een fysieke winkel in Barneveld en een online galerie.Schilderijen en tassen, beelden en sieraden, sjaals en handgemaakte tafels, vogelhuisjes en gebruiksgoed, het staat gebroederlijk naast elkaar en is van cadeauprijs tot duurder geprijsd.U krijgt altijd extra informatie van de kunstenaar bij uw aankoop en veel van onze kunstenaars werken ook in opdracht."
Adres: Dijkje 5, 3771 BN Barneveld
Telefoonnummer: 0342 - 43 09 21
Stad: Barneveld
Route: Dijkje 5
Postcode: 3771 BN


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kunstetalages Barneveld Kunstetalages Barneveld 1 meter Kunstetalages Barneveld verbindt de ondernemers van Barneveld met de lokale kunstenaa...
Julia Borsboom Julia Borsboom 788 meter Beeldend Kunstenaar Beeldende kunstprojecten in het basis en voorgezet onderwijs St...
Recensies
Zoek je iets moois en bijzonders voor in huis of als cadeau? Dan zit je hier helemaal goed!
Leuke winkel met verschillende kunstenaars. Aanrader voor mensen die iets unieks zoeken!
Superleuk bedrijf, waar je altijd kunt slagen om iets te vinden!
Prachtige verzameling van schilderijen en decoratie aan een betaalbare prijs.
Mooie winkel op goede locatie in Barneveld. Erg leuke eigenares/verkoopster, en wat het aller belangrijkst is: aansprekende en betaalbare kunst, echt voor elk wat wils op het gebied van schilderijen, keramiek, sieraden, luxe damestassen en wat je maar kunt bedenken.
Voor een cadeau waren er schaapjes besteld via Ward’s Art. Door de goede contacten die Ward's Art heeft met kunstenaars heb ik een origineel cadeau gekregen, een kudde keramieken schaapje. Allemaal verschillend en prachtig uitgevoerd. Als extra service is de kudde persoonlijk afgeleverd omdat de winkel in Barneveld gesloten was in verband met Covid 19. Een perfecte service voor een perfect cadeau.
In het kleinste winkelstraatje grootste keuze in kunstzaken. Met enthousiasme brengt eigenaresse Simone Giele de kunst, van vele kunstenaars onder de aandacht. Kijk is hier vaak ook kopen...zoveel leuks.
Altijd spannend om door de winkel te lopen en te kijken welke nieuwe kunstenaars hun werk etaleren. Altijd weer een originele kado scoren.
Na advies van Simone nog steeds heel tevreden met de sfeervolle schilderijen op maat voor mijn bedrijf. Een aanrader!
Heel prettig contact, alle vragen werden snel beantwoord en ik heb goed advies gekregen. We zijn bijzonder blij met de aangeschafte raamhanger. Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid