facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Warbout Rondvaarten Maasland en Maassluis

Info

Heeft u zin in een feestje of wilt u wat leuks organiseren voor uw bedrijf of vereniging? Wij zorgen ervoor dat het een succes wordt! www.vlietlander.nl

Geschiedenis

Met ruim 15 jaar ervaring, een begrip in Maassluis en Maasland e.o.
Warbout Rondvaarten verzorgt rondvaarten op maat!

Of u nu opzoek bent naar een bedrijfsuitje, een familiedag of vrijgezellenfeest moet organiseren? Voor iedereen en voor elke portemonnee bieden wij rondvaarten aan. Van een lekker bakje koffie aan boord tot een glas champagne! Wij zorgen ervoor dat u met een grote glimlach van boord af gaat.

Neem eens een kijkje bij de arrangementen, waarbij u tijdens een rondvaart door het schitterende Midden-Delfland gebied kunt genieten van een lunch, cocktails of gewoon een lekker biertje. Maar wij varen op verzoek ook in Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam, Den Haag, Delft en het Westland, dus stel uw eigen rondvaart samen en beleef de dag van uw leven.

Er zijn diverse arrangementen te boeken voor kleine en grote groepen.



"Een feestje vieren, met vrienden het water op of ben je in voor meer actie?Je bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar verzorgen we mooie rondvaarten in de plassen en vlieten van Midden-Delfland, maar je kunt bij ons ook terecht om elektrische sloepjes te huren of een SUP-board.Wat je ook kiest, Warbout Rondvaarten zorgt voor een unieke ervaring."

"Een feestje vieren, met vrienden het water op of ben je in voor meer actie?Je bent bij ons aan het juiste adres. Al meer dan 20 jaar verzorgen we mooie rondvaarten in de plassen en vlieten van Midden-Delfland, maar je kunt bij ons ook terecht om elektrische sloepjes te huren of een SUP-board.Wat je ook kiest, Warbout Rondvaarten zorgt voor een unieke ervaring."
Adres: Oude Veiling 1, 3155 EN Maasland
Telefoonnummer: 0105924494
Stad: Maasland
Route: Oude Veiling 1
Postcode: 3155 EN


Recensies
Grote sloep gehuurd. Schipper was ruim op tijd aanwezig op opstap locatie. Hartelijke schipper, terecht trots op de mooie sloep en heeft ons over een mooie route door het Midden Delfland heen gevaren. De grote ruime sloep is voorzien van goede kussens om comfortabel te zitten, goede overkapping tegen de zon en fluisterstil. Aanrader om de drankjes mee te bestellen. Deze waren lekker koud en ruim voorradig. Doordat we met een grote groep waren wisselde de samenstelling tussen het moment van reserveren en uiteindelijke tocht eerst net wat meer, later toch weer wat minder. Hierdoor veel contact gehad met de ondernemer. Geen vraag was teveel en werd altijd snel op de mails geantwoord.
Sloep huren; electrisch en ruim. Mooie omgeving om te varen, leuk om onderweg even aan te leggen bij eetcafe 't Jachthuis. Accu is meer dan voldoende om 4 uur te varen.
We zijn 20 mei gaan varen met jullie. Wat super goed was dit georganiseerd. Jan en wim jullie waren echt geweldig, hulpvaardig met opstappen, lief, vriendelijk en relaxt. Een geweldige boot ook voor mensen die niet goed ter been zijn. Als we aan deze dag terug denken krijgen we letterlijk die lach niet meer van ons gezicht.
Een echte aanrader voor wie er wat te vieren heeft. Inclusief lunch tot in de puntjes verzorgd. Ik zou zeggen snel reserveren.
Perfect! Mooie elektrische sloep gehuurd. Goed materiaal en fluisterstil. Keurige en goede uitleg voordat je opweg gaat. Parkeren ook geen probleem.
Vandaag de rondvaart met lunch gehad. Super goed verzorgd allemaal, en een mooie rondvaart gehad. Wij hebben met z'n allen genoten!!!
Leuke vriendelijke en behuulpzame mensen die het gebied goed kennen waardoor je altijd wel een leuk idee meekrijgt als je gaat varen of suppen
Prima boten, van aluminium. Zijn elektrisch en gaan snel genoeg. Wij hadden een boot van 14.00 t/m 18.00uur. routes aanwezig. De route die wij gekozen hebben viel wat tegen, weinig te zien. Ook miste wij een soort van overkapping, zeker omdat het schitterend weer was en de zon vrij spel had.wel een prima middag gehad .
Leuk om delfland vanaf het water te bekijken
Erg leuk om een rondvaart te doen met deze mannen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid