facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wapenhandel Kuiper BV

Wapenhandel Kuiper BV

Info

Wapenhandel Kuiper te Blijham, de zaak voor alles wat met de jacht en schietsport te maken heeft!



"Bij Wapenhandel Kuiper vindt u een ruim assortiment van wapens zoals geweren, pistolen en revolvers. Ook kunt u in onze winkel in Blijham terecht voor het aanschaffen van een luchtbuks. Wij hebben duizenden artikelen voorradig en adviseren u graag persoonlijk. Daarnaast kunt u 24/7 onze producten gemakkelijk online bestellen en betalen in onze webshop."
Adres: Hoofdweg 44, 9697 NK Blijham, Groningen, Netherlands
Telefoonnummer: 0597-561324
Stad: Blijham
Route: Hoofdweg 44
Postcode: 9697 NK


Recensies
Afgelopen weekend een bezoek gebracht aan deze winkel. Mooie zaak en goed geholpen/geadviseerd door het kundige personeel. Helaas ligt deze winkel te ver van mijn woonplaats om er regelmatig langs te rijden, anders was ik hier zeker regelmatig te vinden.
Meerdere malen een online bestelling gedaan en leveren erg vlot. Goed assortiment voor het herladen, ook in zwartkruit. Duidelijke communicatie en erg behulpzaam wanneer vragen worden gesteld via de website of via de e-mail, waarbij ze snel reageren. Laatst een bestelling gedaan via de e-mail, omdat ze met een stand in Woerden staan bij een wedstrijd een stuk dichterbij bij ons. De communicatie hierover was uitstekend en ze denken goed met je mee. Kortom, heel erg tevreden over de goede service!
Zeer klantvriendelijk mooie winkel
Fijn geholpen en ruime keuze.
Geweldige zaak voor de beginnende schieter. Je krijgt uitgebreid advies om te kunnen starten en ze smeren je zeker niet het duurste van het duurste aan.
Product besteld via de webshop. Werd keurig netjes gebeld want bestelde product bleek helaas niet meer in het magazijn te liggen. Keus gekregen om te wachten op het product of het geld teruggestort te krijgen. Voor dat laatste gekozen omdat ik het snel nodig had. Week daarop stond het geld weer netjes op de rekening. Top!
De familie Jonk heeft mij uitstekend begeleid en geholpen bij mijn aankoop, zowel met de papierwinkel als ook met contact opnemen met korpscheftaken. Kortom betrokken van A tot Z, superaanrader deze winkel.
Mooie winkel en goed advies.
Inmiddels meerdere keren hier iets gekocht en telkens zeer tevreden over de service. Wanneer het druk is moet je soms even wachten maar als je aan de beurt bent krijg je ook alle aandacht en advies die je nodig hebt.
Zeer mooie winkel met een ruim assortiment voor ieder soort schutter! Verrassend leuk aanbod van nieuwe maar ook gebruikte wapens en zelf wat bijzondere wapens. Mijn vriendin en ik zijn erg vriendelijk geholpen en de verkoper had alle tijd en aandacht voor ons. Klantenbinding is hier super belangrijk voor een prettige beleving en we komen zeker graag terug!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid