facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wapen Van Rosmalen

Wapen Van Rosmalen

Info

Volg onze aanbiedingen en het nieuws op deze Facebookpagina!

Geschiedenis

Geen zin om te koken maar wilt u toch lekker én verantwoord eten?

Dan biedt Europees & Aziatisch restaurant Wapen van Rosmalen een perfecte uitkomst. Daar vindt u namelijk voor ieder wat wils. Want behalve de alom bekend wok is er ook een bakplaat waar u gerechten kan laten bereiden en is er daarnaast een warm/ koud buffet. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiegelegenheid of een zakendiner. De kinderen kunnen genieten van frietjes en snacks en spelen in onze kinderkamer, in het weekend is daar ook een oppas bij.Het grote aantal zitplaatsen is verdeeld over twee zalen, met ieder een eigen ambiance. De Gildezaal is voorzien van moderne design en warme kleuren, voor een eigentijdse uistraling. De Wapenzaal kent daarentegen een wat meer klassiekere uitstraling. Alle ruimtes zijn voor mindervaliden overigens goed bereikbaar.

Het Wapen van Rosmalen is alle dagen van het jaar geopend, elke dag vanaf 12.00uur. Genieten van een lunch kan bij ons dus ook prima, zo is uitsmijter "Wapen van Rosmalen" bij velen favoriet. Het volledige menu vindt u op onze site.

Het wokbuffet staat doordeweeks vanaf 16.30uur en in het weekend vanaf 16.00uur voor u klaar.



"Heerlijk avondje uit met uw familie of een bedrijfsuitje. Dit kan allemaal bij ons. Maak kennis met gerechten uit verschillende landen."
Adres: Graafsebaan 52 , Rosmalen 5242 JN, NL
Telefoonnummer: 073 522 2238
ln.nelamsornavnepaw@ofni
Stad: Rosmalen
Route: Graafsebaan 52
Postcode: 5242 JN


Openingstijden

Maandag: 12:00-15:30
Maandag: 16:30-22:00
Dinsdag: 12:00-15:30
Dinsdag: 16:30-22:00
Woensdag: 12:00-15:30
Woensdag: 16:30-22:00
Donderdag: 12:00-15:30


op zoek naar gerelateerd: korting wapen van rosmalen, wapen van rosmalen parkeren, wapen van rosmalen openingstijden, eigenaar wapen van rosmalen, wapen van rosmalen kerst, wapen van rosmalen vip kaart, het wapen van rosmalen recensie, wapen van rosmalen wateroverlast
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keyzer Palace Keyzer Palace 1 km Gisteren weer eens hier gaan eten. Als vanouds fijne, rustige sfeer. Prima bediening....
Recensies
We hebben hier met een groep van 15 personen gegeten en wat was het heerlijk! Ongelooflijk ruim assortiment, aantrekkelijke presentatie, verse producten en super goede bediening. Aparte speelgelegenheid beneden. Je kunt de kinderen op schermen volgen en gewoon lekker doormeten all inclusive eten en drank voor 44 euro. Prima en zeker een aanrader!
Dit is een mooi all-you-can-eat restaurant! Zeer veel keus uit kwalitatief goed eten. Je kan kiezen uit sushi, soep met brood, salades, Aziatische wokgerechten, Hollandse gerechten, gefrituurd eten en desserts. Zeer ruime keuze in sushi en desserts. De chocolade fonteinen zijn ook geweldig. De bediening is klantvriendelijk en komt de lege borden geregeld halen. Ook komen ze regelmatig vragen of je nog drinken wilt. Je kan kiezen uit arrangementen van diverse tijdsduur en met of zonder drinken. Zelf gekozen voor een tijdsduur van 2 uur en excl. drinken. Mocht je meer dan 3x drinken nemen, dan is een arrangement inclusief drankjes aan te raden. Kindvriendelijkheid: Speelparadijs in kelder met camera's.
Van 19:15 t/m 21:45 gereserveerd voor 7. Bij aankomst lange wachtrij. Eenmaal binnen kregen we een grote ronde tafel. Begonnen met sushi. Deze smaakte zeer aangenaam. Daarna bami met ossenhaas mix. Was ook lekker. Daarna ossenhaas van de gril. Spareribs vers van de gril. Kangoeroe van de plaat. En uiteindelijk nog een toetje schepijs met slagroom. Alles was goed op smaak en gaar. De bediening was super. Drinken werd tijdig aangevuld op aanvraag en de borden werden mooi op tijd opgeruimd. Al met al een goede 1ste ervaring. Vegetarische menuopties: Niet heel veel keus. Kindvriendelijkheid: Genoeg voor kinderen die moeilijk zijn. Parkeren: Grote parkeerplaats en ook daarbuiten genoeg plek. Rolstoeltoegankelijkheid: Het is rolstoel vriendelijk. Speciale dieetwensen: Je kan zelf je eten pakken, dus kun je zelf op letten. Of vragen aan 1 van de vele medewerkers.
Één van de weinige "all you can eat" restaurants waar het eten ook écht vers, warm én van goede kwaliteit is. Het is er druk, dat klopt, maar ik heb er nog nooit hoeven wachten op eten. Ook met drinken zijn ze supersnel. Wij komen er graag.
Het eten én de toetjes is er echt lekker vinden mijn pubers en ik De bediening is super vriendelijk en héél fijn dat de wat jongere kinderen lekker kunnen spelen in de kelder zodat de volwassenen op hun gemakje kunnen eten Eten: 5/5
Niet onze plek4×....vreselijk wat een vr...schuur. Niet voor herhaling vatbaar, te veel herrie..echt vreselijk. Personeel vriendelijk, hard werkende jeugd..hoop dat ze een goed salaris hebben.Eten: 2/5
Ondanks dat de kok van het wokken en ik onduidelijkheid merkten Limburgs is niet goed verstaanbaar, was het eten uitstekend! Heerlijk gegeten, ossenhaas en kipfilet met extra knoflook yummie! Zelfs de kinderen hebben goed gegeten en dat is bij hoge uitzondering. Enige nadeel is de prijs van het drinken. Drinken los is 3,- per glas. Al met al uitstekend!! Jammer dat we zo ver weg wonen +- 2 uur reizen.
Voor een all you can eat tent hebben ze in het midden gedeelte een verse wok, grill en bbq. Hier is veel keus en allemaal van goede kwaliteit. Er wordt tussendoor steeds schoongemaakt. Voor de kids is er een overvloed aan taartjes, poffertjes ijs en 2 chocolade fonteinen. Met een hele grote speelkelder met toezicht.
Wij komen hier altijd heel graag, het kan natuurlijk weleens heel erg druk zijn. Maar dat kun je verwachten bij een all you can eat Kwaliteit van het eten is wel super, voor ieder wat wils.Eten: 5/5
Eten was goed, alleen buffet is op een kleine oppervlakte, was erg druk dus heel vervelend. Ook erg lang moeten wachten op drinken en het ophalen van het vieze servies.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid