facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WanderWeb

WanderWeb

Info

WanderWeb maakt uw webwensen werkelijkheid. Wij verzorgen webbouw, -beheer, social media advies en beheer, fotografie en content.



"Wanderweb specialiseert zich in online media. Het opzetten van Wordpress websites, WooCommerce webshops, maken van nieuwsbrieven in Mailchimp, opzetten en onderhouden van Facebook en Instagram, blogstrategie, marketing plan maken, inhuur om werk aan websites / webshop te doen, ghostbloggen etc."
Adres: 1723 HK Noord-Scharwoude
Telefoonnummer: 06 133 46 726
Stad: Noord-Scharwoude
Postcode: 1723 HK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Wonder-Works Wonder-Works 273 meter Verzin het en ik maak het. Kijk voor wat ik doe ook eens op www.wonder-works.nl. Of i...
Recensies
Nanda heeft mij geholpen met mijn website. Een super samenwerking. Zij heeft Wordpress geïnstalleerd en de webshop klaargezet zodat ik me kon richten op de invulling en vormgeving. Ideaal! Nanda denkt mee, is ongelooflijk snel en werkt oplossingsgericht. Een echte aanrader!
Nanda is snel ter plaatse bij kleine en grote nood op je site, maar denkt ook goed mee over strategische zaken en draait aan de knoppen om je site weer een frisse look te geven. Fijne samenwerking!
Ik ben ontzettend blij met de snelle en zeer professionele hulp van Nanda. Dit is nou wat je noemt 'je klant ontzorgen!' Echt top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid