facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wanders Mobiele Chalets

Wanders Mobiele Chalets

Info

Wanders ontwerpt, bouwt & levert mobiele chalets, recreatiebungalows en mantelzorgwoningen

Geschiedenis


Wanders Mobiele Chalets ontwerpt, bouwt en levert mobiele chalets aan particulieren en de recreatiesector. Tevens bouwt Wanders woonwagens.

Geniet van de vrijheid om optimaal te relaxen en te genieten van het buitenleven. Waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Met de mobiele chalets van Wanders wordt uw tweede huis uw tweede thuis.

Elk chalet van Wanders wordt individueel vervaardigd vanuit een basis­uitvoering. Deze kunt u vervolgens laten voorzien van alle luxe en comfort, afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden. De standaard uitvoeringen zijn echter al binnen handbereik voor een relatief bescheiden budget.

Wanders gaat graag met u in gesprek over meer maatwerk, implementatie van een eigen ontwerp, specifieke architectuur of andere materialen. Wij bespreken graag uw wensen, starten met schetsen en realiseren graag uw tweede woning.

Het bouwen van chalets onder specifieke architectuur kan door Wanders Mobiele Chalets worden verzorgd voor iedere klant.



"Wanders Mobiele Chalets ontwerpt, bouwt en levert mobiele chalets aan particulieren en de recreatiesector. Geniet van de vrijheid om optimaal te relaxen en te genieten van het buitenleven. Waar u maar wilt en wanneer u maar wilt. Met de mobiele chalets van Wanders wordt uw tweede huis uw tweede thuis. Elk chalet van Wanders wordt individueel vervaardigd vanuit een basis­uitvoering. Deze kunt u vervolgens laten voorzien van alle luxe en comfort, afhankelijk van uw voorkeuren en mogelijkheden. De standaard uitvoeringen zijn echter al binnen handbereik voor een relatief bescheiden budget. Wanders gaat graag met u in gesprek over meer maatwerk, implementatie van een eigen ontwerp, specifieke architectuur. Wij bespreken graag uw wensen."
Adres: Ettenseweg 57, 7071AB Ulft
Telefoonnummer: +31315695910
Stad: Ulft
Route: Ettenseweg 57
Postcode: 7071AB



op zoek naar gerelateerd: Prefab chalet prijzen, Cube chalet, Luxe chalet kopen zonder staanplaats, Chalet kopen 3 slaapkamers, Cube Elite chalet prijs, Groot chalet kopen, Wanders ulft vacature, Modern chalet kopen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Travel Club - Joyce te Pas & Mariëlle van Hal The Travel Club - Joyce te Pas & Mariëlle va... 2 km Uw persoonlijke reisadviseurs Joyce te Pas en Mariëlle van Hal
Recensies
Zeer vriendelijk ontvangen. Kwam machine onderdelen lossen uit Duitsland vandaan. Even samen een plan van aanpak gemaakt. En in een aanzienlijke tijd Gelost. En achteraf Nog even een bakkie koffie genomen. Om vervolgens m'n weg weer te vervolgen.
Veel mogelijkheden in keuze van mobiele chalets. Vriendelijke mensen, zingend personeel op de werkvloer :-
Mooiecollectie. Alleen niet toegankelijk voor particulieren
Was hier als transport begeleider 's-nachts.
Prima advies bij de aanschaf van onze vakantiewoning
Mooi bedrijf,mooie producten.
Geweldig!!! En de chalets prachtig
Leuk werk
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid