facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen

Info

Dé Wandelspeciaalzaak van Zoetermeer & omstreken.

Geschiedenis

Van Herwijnen is zo langzamerhand een begrip in Zoetermeer. Al vanaf 1891 is ons winkelpand in de Dorpsstraat door de familie Van Herwijnen in gebruik. Inmiddels al ruim 30 jaar als winkel waar nu voor het grootste gedeelte Wandel en Outdoor artikelen worden verkocht.
In December kunt u ook bij ons terecht voor Vuurwerk.



"Vanaf 27 november 2022 is Wandelspeciaalzaak Van Herwijnen definitief gesloten. Wij, Dennie & Monica van Herwijnen, hebben namelijk al eerder besloten om een Wandelcamping te beginnen.De Wandelspeciaalzaak heeft ruim 2 jaar in de verkoop gestaan en helaas is hier geen overnamekandidaat voor gevonden. Vandaar dat wij besloten hebben om niet langer te wachten en dus de moeilijke beslissing genomen definitief te sluiten.Voor meer informatie over onze Wandelcamping: campingplukdedag .nlEn voor garantie afhandelingen kun je terecht bij onze collega's: Van Bemmelen Outdoor in Zoeterwoude en Outdoor Gouda in Gouda.Met vriendelijke groet, Dennie & Monica van Herwijnen"
Adres: Dorpsstraat 66, 2712 AM Zoetermeer
Telefoonnummer: 079-3163551
Stad: Zoetermeer
Route: Dorpsstraat 66
Postcode: 2712 AM


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 21:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Van Zelst Watersport b.v. Van Zelst Watersport b.v. 4 km Altijd goed geholpen , al jaren klant. Vriendelijke mensen.
Recensies
Leuke zaak op de Dorpstraat te Zoetermeer. Heel veel wandelschoenen op voorraad, en zeer kundig advies. Blij dat ik naar een specialist ben gegaan, want je merkt het verschil pas als je ze gaat passen.
Wat ben ik hier goed geholpen! Voeten worden uitgebreid opgemeten en de schoenen die je gaat passen worden per stuk nog eens gecontroleerd op juiste maat. De dame die me hielp wist me uitstekend te adviseren. Ook over eventuele zooltjes en de juiste sokken. Uiteindelijk de schoenen, die ik alleen binnen gedragen had, nog teruggebracht omdat ze na een paar uur tóch niet optimaal zaten; daarom is binnen! proberen zo belangrijk. Uiteindelijk ben ik geholpen de juiste schoenen elders te bestellen omdat die niet meer voor hen verkrijgbaar waren. Hierop een fantastische wandelvakantie gehad. Bij van Herwijnen telt maar één ding: een tevreden klant. Hier kom ik zeker terug!
Al jaren vaste klant. Jammer genoeg gaat de winkel sluiten en is er nu opheffing uitverkoop. Dus nog even snel een paar nieuwe wandelschoenen en winterjas gekocht. De eigenaren gaan hun droom achterna. Een eigen camping beginnen. Het is jullie gegund. Bedankt voor alle jaren vriendelijk en vakkundig advies. We gaan jullie missen.
Wat een heerlijke bergschoenen heb ik hier gekocht. Met enige twijfel liep ik deze zaak in. Vanwege moeilijke voeten slaag ik maar heel zelden in een schoenenwinkel. Maar met de professionele en klantgerichte houding is het in een keer gelukt. Na een uurtje lekker passen alle schoenmaten staan op een rijtje, niemand hoeft heen en weer te sjouwen voor een andere maat stond ik met een paar prachtige schoenen buiten. Ik heb er al 40 km op gelopen en ik heb geen blaar of pijntjes….Super winkel.
Als je op een rustig moment gaat word je goed geholpen. Op drukke momenten is de winkel te klein voor zoveel mensen met vragen. Maar hier wel geslaagd voor wandelschoenen met mijn moeilijke voeten. Jammer dat ze weggaan.
Mijn vrouw heeft geen makkelijke voeten, maar ontdekte hier haar ideale wandelschoen, dankzij het deskundige advies van Dennie.
Vandaag geweldig goed geadviseerd bij de aanschaf van een paar all weather wandelschoenen. Voeten werden eerst uitgebreid opgemeten. Kreeg uitleg over de opbouw en het materiaal van de zolen van wandelschoenen. En daarna heb ik diverse modellen gepast om te ervaren en te voelen wat het prettigst zit aan mijn voeten. Wat een geduld en klantgerichtheid! Last but not least ook nog zeer fijne wandelsokken aangeschaft. Ik kan goed op pad!
De wandelspeciaalzaak is een fantastisch bedrijf waar ze snappen wat service, klantgerichtheid en persoonlijkheid doet met jou wanneer je schoenen wilt kopen, een nieuwe rugzak of heerlijke buitensportkleding wilt aanschaffen. Daarnaast wordt het gerund door fantastische, positief ingestelde mensen. Een echte aanrader!
Het advies hier zeker van meerwaarde! Ik ben zeer tevreden. Ik ben uitstekend geholpen. Verschillende Hanwag wandelschoenen geprobeerd. Bij thuiskomen even in huis op gelopen, bleek iets toch niet helemaal lekker te zitten. Bij omruilen nog wat extra modellen geprobeerd, en uiteindelijk super-tevreden met mijn schoen.
Uitstekende winkel om wandelschoenen te kopen. Je wordt uitgebreid en vakkundig geholpen. Ze hebben er verstand van zaken en dat blijkt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid