facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wandelgroep Engelen

Info

Bewegen is gezond en noodzakelijk. Wij wandelen elke week onder begeleiding van een medewerker van de huisarts ons rondje door het dorp

Adres: Kraanvogellaan 11, 5221GA 's-Hertogenbosch
Telefoonnummer: +31655689217
Stad: 's-Hertogenbosch
Route: Kraanvogellaan 11
Postcode: 5221GA



op zoek naar gerelateerd: Ommetje Engelermeer
Recensies
Ik ben er nog nooit met slecht weer geweest maar met het weer zoals afgelopen week is het er door de schaduw van de bomen heel fijn lopen. Ook is het water er heel fijn om in te zwemmen.
Heerlijk kunnen relaxen, schone omgeving en helder water! Genoeg eet/drink gelegenheid en toiletten
Mooi, nieuw aangelegd, gebied om mooie wandelingen te maken.
Blijft mijn favoriet sinds ik in Den Bosch woon. Ik ga altijd naar het losloopgebied. Héérlijk rustig stukje natuur. Altijd super zwemwater en lekker de ruimte voor de hond om te rennen, spelen en zwemmen.
Paar dagen geleden nog geweest en besefte, goh, ik kom hier al toen ik nog verkering had! Nu ben ik 38 jaar verder! En wat is het toch steeds mooier geworden!! Foto’s maak ik echt de volgende keer! Heerlijke plek!
Mooi meer lekker zwemmen en wandelen jammer dat er veel honden loslopen
Hele mooie plek om te wandelen en zwemmen als het wat warmer word heerlijk zuiver water ook je kan de bodem zien en je kan er vissen en er zit een vis vereniging je kan daar aan 3 kanten zwemmen je hebt er eentje met controle en waar je kan eten en wc en douche hebt en de andere kant komt van alles maar daar is het wel het rustigste mooie plek echt
Op zich een mooie locatie maar het toezicht op het natuuristisch stran laat sterk te wensen over. De strandwacht is alles behalve profesioneel, hij vult z'n tijd om bij de vaste bezoekers op de handoek te gaan zitten en zich te laten bedienen van het laatste roddel en kletspraat om daarna op basis daarvan te gaan handelen en verkeerde autoriteit te ontlenen aan zijn functie. Walgelijk, Walgelijk gedrag en dit kan allemaal zomaar. Hierdoor krijg je alleen maar belangen verstrenveling en geen objectief toezicht. De gemeente mag hier nodig wat aan gaan doen.Verder een mooie zwemplas voor jong en oud, goede kwaliteit zwemwater. Ook zijn er snacks te koop, let wel, alleen bij warm zonnig weer, anders komt de frietkar niet. Leuk om een keer geweest te zijn.
Mooie wandelplek. Het meer is ook fijn om zomers in te zwemmen. Helaas lagen er deze keer zeer veel veertjes van vogels in en zelfs een dood vogeltje! Dit kan zeer ernstige gezondheidsklachten geven! Ik vind dus dat een openluchtbad dat gecontroleerd wordt door de gemeente, eigenlijk hierdoor gesloten had moeten worden!
Hele fijne plek om te recreëren. Heerlijk zwemwater.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid