facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wanaka Cafetaria & Catering

Wanaka Cafetaria & Catering

Info

Cafetaria & Catering

Adres: Boveweg 67, 1834 CC Sint Pancras
Telefoonnummer: 0725618317
Stad: Sint Pancras
Route: Boveweg 67
Postcode: 1834 CC


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 22:00
Dinsdag: 12:00 - 22:00
Woensdag: 12:00 - 22:00
Donderdag: 12:00 - 22:00
Vrijdag: 12:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 22:00

Recensies
Gewoon slecht, als je frites 2/3x opnieuw bak. En het dan ook nog presteer het lauw/koud mee te geven ik woon om de hoek. De ster is uitsluitend bedoeld omdat ik het knap vind om snack te verknallen! Het is binnen een jaar met stappen achteruit gegaan. En nee, dit is niet de eerste keer dat het slecht is. Gaf ze een herkansing. Maar teleurstellend, voor mij definitief de laatste keer. En ben niet de enige die er zo over denkt zoals ik zie aan de reviews. Ik had niet geïnvesteerd als “nieuwe” eigenaar in aankleding/schermen en nieuw frituur want het was ervoor factor 10 beter.
Prima snackbar! Gewoon altijd goed en lekker dichtbij.Eten: 5/5
Top tent super schoon Aardig personeel goeie kwalitijd Altijd snel Vegetarische menuopties: De snackbaret de meeste vegatarische opties die ik ben tegen gekomen Kindvriendelijkheid: Hebben altijd leuke kinder acties
Jullie gaan zwaar achteruit. We waren super tevreden. Laatste tijd wordt er veel vergeten. Vorige keer al geen saus op m’n frikandel mayo curry. Nu zit er ui op terwijl ik dat niet mag hebben, bestel niets voor niets zonder. Vaker worden er snacks vergeten. Volgende keer ga ik liever ergens anders bestellen. Erg jammer jullie zijn wel een van de weinige waarbij het eten nog goed warm is bij bezorging.
Geen informatie gekregen dat er nog een wielerronde aan de gang was en de snackbar slecht bereikbaar was, auto verderop moeten parkeren...dus eten koud en kwaliteit ging over naar kwantiteit. Gebeurt daar vaker als het druk begint te worden is de kwaliteit ver te zoeken. Niet voor herhaling vatbaar.
Ik wacht al 20 minuten op mijn milkshake.
Bestelling van ruim €50 gedaan. We missen en milkshake en een frikandel... Telefoon wordt niet opgenomen. Toch sneu, kindjes zonder shake en snack .
Wat een waardeloze tent is dit zeg. Bestel 2x shoarma menu en 1 schaslik menu om 17:33 als er slechts 4 klanten aanwezig zijn. Na een half uur wachten is het drukker en vraag ik waar mijn eten blijft. Komt er zo aan het is druk krijg ik te horen.ja nu,, maar 30 min geleden nog niet zucht. Nog eens 20 min later krijg ik eindelijk 2 menu,s en een broodje IPV menu, fout dus. Als ik patat erbij wil komt er 2 euro bij wordt mij verteld, uuhh wat??? Ik zit ruim 50 min op mijn eten te wachten die ze dan nog fout maken ook, en dan moet ik om te krijgen wat ik besteld heb bijbetalen? Manager er bij en ja, duurt lang door online bestellingen en ik heb tenslotte ook niet voor menu betaald maar voor broodje. Dus als ik daar eet gaan de online klanten kennelijk voor en als zij een fout maken krijg je de rekening IPV een excuus. Goed, laatste keer geweest voor mij bij Wanaka. O ja,,, eerlijk is eerlijk, het eten is wel ok.
Ik heb hier met mijn kinderen drie kwartier lopen wachten voor 3 patatjes en 3 frikandellen de service was slecht en de klantvriendelijkheid was matig ik ben zeer teleurgesteld in de handeling van deze snackbar hier niet naar toe gaan
Ik heb te lang lopen wachten voor me eten. En het was niet eens goed. We hebben een uur lopen wachten op onze eten. De service was slecht en klantvriendelijkheid is niet goed deze zaak kan beter opgedoekt worden.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Wanaka Cafetaria & Catering.

Sint pancras fastfoodrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Boveweg 67 sint pancras maaltijdbezorgdienst kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Wanaka Cafetaria & Catering adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Wanaka Cafetaria & Catering. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Wanaka Cafetaria & Catering delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid