facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wallies

Wallies
"Al vrij vroeg speelde De Waldhoorn in op de vraag naar fastfood. De oude varkenswaag werd in de jaren zestig een cafetaria. In 2017 is – na een grote verbouwing – de cafetaria omgedoopt tot Wallies.Ga lekker zitten op ons terras met een snackje, ijsje, koffie of één van onze specialiteiten: een heerlijk vers opgemaakte burger met 100% rundvlees. Voor de kinderen is er een speeltuin van natuurlijke materialen. Uiteraard met uitzicht op een weitje met boerderijdieren."
Adres: Dorpsstraat 2a, 6731AT Otterlo, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 0318592296
Stad: Otterlo
Route: Dorpsstraat 2a
Postcode: 6731AT


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 20:00
Dinsdag: 12:00 - 20:00
Woensdag: 12:00 - 20:00
Donderdag: 12:00 - 20:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 12:00 - 20:00


op zoek naar gerelateerd: Chinees Otterlo, Smulhuis Otterlo, Cafetaria Harskamp, Eten bestellen Otterlo, Waldhoorn Otterlo, Kroeg Otterlo, Brunch Otterlo, Wok Otterlo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
't Smulhuis 't Smulhuis 104 meter Prima eetgelegenheid en leuke bediening. Patat/friet lekker gebakken en mooie hoevee...
Smulhuis in Otterlo Smulhuis in Otterlo 104 meter De aankleding is super! Dat deed ons ook besluiten om hier te eten. Het jonge persone...
Recensies
Matige afhaal maaltijd. Fish and chips maaltijd was niet lekker. Hierover contact gezocht en medewerkers kwamen met goede oplossing. Overige gerechten van de maaltijd waren overigens wel lekker.
Frietjes, beenham, gebakken champignons, honing mosterdsaus, bosui...het heeft gesmaakt :- ook lekkere ijsjes
Wat hebben jullie met die harde friet gedaan? 3x gebakken? Zo zonde. Jullie tent met terras ziet er prachtig uit. Kroket prima. Keurig verzorgd. Maar ik de friet was aan de harde kant en dat hoorde ik van meerdere klanten op het terras.
We hadden een heerlijk ijsje bij de kiosk. Er was keuze uit diverse ijscoupe, heel lekker, maar alleen heerlijke ijs was ook voldoende geweest.
Op zich wel lekker zitten, alleen toen ik hoorde dat we € 12,50 hadden betaald voor 2 koffie met 2 half bevroren appelgebak viel het me wel flink tegen.
Gewoon ijsje genuttigd, buiten op het terras , veel volk. Terras mooi aangelegd maar miste toch een verwijzing naar een toilet
Alles goed en lekker alleen bitterballen en kroketten vind ik niet zo lekker.
Het water loopt me uit de mond... Als je bij Willie in de snackbar komt... Vraag om de stoofvlees plus.... staat niet op de kaart maar verdient 5 sterren! Ook de bikkel milkshake met drop en sambal, super combinatie!! 6 sterren!!
Leuk tentje gelegen in otterloo, er staan houten picnic tafels buiten waar je kan zitten ,we hebben hier 2 capacino met een punt appeltaart genuttigd. Zowel de capacino als de appeltaart waren lekker.prijs is okay voor wat je krijgt. Aardige jongen die bediende. Gratis wc in naast gelegen restaurant.
Heerlijke loaded fries gehad en de prijzen zijn ook leuk! Zeker een aanrader als je zin hebt in een snel, maar goed hapje eten!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Wallies met het openbaar vervoer


Otterlo, Centrum 40 meter
105
Otterlo, Centrum 60 meter
105
Otterlo, Rotonde 280 meter
653
Otterlo, Rotonde 280 meter
105
106
108
Otterlo, Rotonde 300 meter
105
106
108
653

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid