facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wall of Steen VOF

Wall of Steen VOF
Ik maak oude industriële bakstenen muren op maat voor uw huis of bedrijf met handgemaakte steenstrips. Ook verouder ik bestaande bakstenen muren.

"Wall of Steen maakt van iedere muur in huis een écht oude stenen muur. Wij produceren deze dunne stenen eerst op maat in iedere kleur en net zo verweerd als jij wilt.Daarna worden de stenen zodanig geplaatst dat het net een oude muur lijkt. Dit doen we o.a. door gebruik te maken van gebroken of halve stenen, een rollaag, segmentboog of een scheur in de muur.Na het plaatsen van de steenstrips wordt de bakstenen muur gevoegd in de kleur die jij wilt. En afgewerkt met bv. stucwerk. Of nabehandeld met een coating voor in de keuken of badkamerNIEUW: wij verouderen ook bestaande stenen muren met schoon metselwerk.DIY: speciaal voor handige klussers: Plaats zelf je eigen brickwall met onze handgemaakte steenstrips."
Adres: van der Heijdenlaan 11a, Utrechtseweg 10, 3507 EC, Zeist
Telefoonnummer: 06-44225019
ln.neetsfollaw@ofni
Stad: Zeist
Route: van der Heijdenlaan 11a
Huisnummer: Utrechtseweg 10
Postcode: 3507 EC


Openingstijden

Maandag: 08:00-18:00
Dinsdag: 08:00-18:00
Woensdag: 08:00-18:00
Donderdag: 08:00-18:00
Vrijdag: 08:00-18:00
Zaterdag: 08:00-12:00
Zondag: X

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lijstenmakerij ISgelijst Vleuten Lijstenmakerij ISgelijst Vleuten 16 km Goede adviezen en nette prijzen
BeterLeven.net BeterLeven.net 16 km Beterleven.net voor fairtrade en/ of eco woonaccessoires, tassen, sieraden, babyartik...
Orangerie Bijleveld Orangerie Bijleveld 18 km Uniek verticaal groen
Recensies
Voor de tweede keer zijn Enrico en Patricia we zijn immers verhuisd bij ons een prachtige muur komen plaatsen. Vriendelijk, snel en professioneel. En het resultaat is werkelijk elke keer verbluffend. We zouden het iedereen aanraden! Op de foto’s is de muur nog wat aan het uitdrogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid