facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walking 4 Feet

Walking 4 Feet

Info


Puppy Coach, Gedragstherapie
Hondenuitlaatservice, Natuurgeneeswijze
Wassen van uw hond.



"erkend hondenspecialist voor gedragstherapie, privélessen, puppytraining en uitlaten van uw honden"
Adres: Tyvoortsebaan 8 K, 5051 HJ Goirle
Telefoonnummer: 06-53186127
Stad: Goirle
Route: Tyvoortsebaan 8 K
Postcode: 5051 HJ



op zoek naar gerelateerd: Hondenopvang Goirle
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenuitlaatservice Vagebond Hondenuitlaatservice Vagebond 658 meter Ruim twee uur lekker rennen en dollen met 15 Vagebondjes die net zo blij en ondeugend...
Recensies
Bernadette is een enthousiaste en meedenkende coach. Ze heeft ons ontzettend geholpen met het leren omgaan van onze hond van 8 jaar, een erfenis. De hond is dit jaar bij ons gekomen. Geen vraag was haar teveel en ze was er steeds als wij haar nodig hadden!
Bernadette is de enige die mijn honden mag uitlaten! De oude hond maakt wekelijks een ronde met haar door het buiten gebied, kort of langer afhankelijk van hoe ze loopt. Ik krijg regelmatig een foto en updates hoe ze het doet. Nu traint Bernadette mij en mijn pup. We gaan samen met hond overal heen waar het niet druk is, ook nu in deze tijd, zodat ik zelf thuis weer verder kan en ik straks weer een leuke goed werkende hond heb.
Bernadette laat al jaren onze hond uit naar volle tevredenheid. Als hij de auto ziet voorrijden reageert hij vol enthousiasme.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid