facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walkart Park

Adres: Het Rond 2, 3701HS Zeist
Telefoonnummer: +31 30 692 75 60
Stad: Zeist
Route: Het Rond 2
Postcode: 3701HS



op zoek naar gerelateerd: Cultuurhuis Zeist
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kozakkenput Kozakkenput 4 km Prachtige natuur en wandelen
Recensies
Hier was 18 juni een rommelmarkt, mooie plek voor zo'n activiteit. Enige minpuntje: de rommel... de vuilnisbakken waren overvol en er waren blijkbaar geen extra flexibele vuilnisverzamelpunten geregeld. Voor de rest leuke locatie met goede parkeermogelijkheden in de buurt.
Mooie blauwe hekken nu. Sfeervol en beloopbaar park. Leuke bankjes ook. Mis bankjes net buiten het park vlak bij het gemeentehuis. In de zomer foodtrucks. Niets voor mij maar leuk voor de mensen. Ik maak in de pauze vaak een ommetje door het park.
Elke woensdag als het weer het toelaatstaan deze FOODTRUCKS er. Nu was het er extra gezellig met Koningsdag. Heerlijke verse wafels,schepijs en nog veel meer.
Aardig park in centrum Zeist. Engelse landschapsstijl, heuveltjes en waterpartijen. Vroeger voorzien van vast poffertjespaviljoen in de zomermaanden, tegenwoordig soms foodtrucks.
Aardig stadspark om de drukte even te ontlopen
Mooi park..overdag open..rust en speel plek voor kinderen
Het Walkartpark ligt midden in Zeist, naast het gemeentehuis. Er staan heel veel bankjes. 3 oorlogs herinneringen. Woensdag staan er Foodtrucks. Een AANRADER. Het ijsvogel heb ik er gezien. De fontein staat ook weer te spuiten. Ga kijken.
Super leuk kleinschalig Bierfestival.
Gezellig klein park, waar net een Walkartmarkt met foodcourt en goede muziek was. Ook de kunstwerken zijn mooi, maar er kan nog veel meer bij. Zeker als je naar de naam van het park kijkt.
Prachtig park. Leuke foodtrucks op woensdag en zaterdag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid