facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walinga Trikes

Walinga Trikes

Info

Trike verhuur en -verkoop. Daarnaast doen we onderhoud, APK, reparatie, customizing en hebben we een webshop voor alle trike- en keveronderdelen!

Geschiedenis

Dealer REWACO noord/oost NEDERLAND verkoop / verhuur van Trikes
wij kunnen ombouwen,apk, onderdelen enz. aan u leveren.

Adres: Kadijk 11, 8531 XH Lemmer
Telefoonnummer: 0615267421
ln.sekirtagnilaw@ofni
Stad: Lemmer
Route: Kadijk 11
Postcode: 8531 XH



op zoek naar gerelateerd: walinga trikes lemmer, trike huren groningen, trike huren friesland, trike huren drenthe, trike kopen, rewaco trike onderdelen, trike huren sondel, trike te koop
Recensies
We hadden 2 3zits gehuurd. Samen met broer, schoonzus en onze 2 zoontjes een hele leuke dag gehad. Na een vriendelijk ontvangst met een kopje koffie en uitleg over de trikes mochten we op pad. Het weer zat ons niet helemaal mee maar dat mocht de pret niet drukken! Zeker voor herhaling vatbaar!
Fantastisch: wij zijn ontzettend vriendelijk ontvangen en komen hier absoluut terug! Een perfect uitje , de omgeving is super en wij hadden ook nog eens perfect weer erbij.
Op 22-04-2023 heel hartelijk ontvangen door de eigenaar en zijn vrouw. Kopje koffie en wij hadden de primeur om als eersten van het jaar een trike te huren. Goede uitleg over hoe en wat. Heerlijke dag gehad en het laatste half uurtje door de regen gereden. Een echte aanrader.
Een maatje van me heeft hier recentelijk een Trike gehuurd voor een verjaardag en we hebben hem samen opgehaald. Geweldig!
Super mooie ervaring! Bijzonder vriendelijk ontvangen en prima uitleg. Prachtige 3 persoonstrike gehuurd voor het weekend. Deze ervaring is onvergetelijk voor mij en mijn beide jongens. Wij komen zeker vaker terug. Familie Walinga, bedankt!
Op 11-05-2023 met mijn trike geweest om een hoofdsteun te plaatsen op de trike. Goed ontvangen. Snelle service. Extra spiegels geplaatst ,en op het voor spatbord een wild zwijn laten plaatsen. knap gedaan ik kom zeker nog eens terug Top bediening
Allereerst uitstekend en snel geholpen met vragen die we hadden voor de verhuur. Bij de verhuur een duidelijke toelichting met als kers op de kroon een super mooie trike en een geweldige drie daagse trip! Hartelijk dank voor deze onvergetelijke ervaring!
De dag Trike rijden was een feestje. De 11 stedentocht gereden. Goede uitleg en een fijne trike om op te rijden.
Afgelopen weekend voor 5 dagen een trike gehuurd bij Walinga trikes. Heerlijke tour gemaakt door België en Luxemburg. Ik kan iedereen aanraden dit eens te ervaren. Bij Walinga wordt je uitstekend geholpen en weten ze waar ze het over hebben. Mooie recente trikes waar alles op zit. Ik kom zeker nog een x terug. Walinga bedankt en ga zo door.
Als motorrijder is het altijd leuk om weer eens op zo'n driewieler te rijden. De eerdere keren reden wij op een trike met een VW motor, maar dat is niet meer te vergelijken met de Rewaco RF1. Wat een prachtig ding om mee te rijden, lekker comfortabel met automaat, gas geven en gaan De ontvangst ging heel ontspannen, eerst even een lekker kopje koffie na een autorit van 1,5 uur, daarna de uitleg over de bediening van de trikes. Het was allemaal even spannend wat het weer betreft, maar dat pakte uitstekend uit, we hebben op één bui na, erg mooi weer gehad. Walinga Trikes kent het klappen van de zweep, en dat vind je terug in het materiaal. Mooie recente trikes, allemaal automaat, waar je 'gewoon' met je auto rijbewijs op kunt rijden. De borg lijkt fors, maar die krijg je, als je je netjes gedragen hebt, de volgende werkdag direct teruggestort. Leffert en Rommy, we hebben een onvergetelijke toerrit gehad, die zeker voor herhaling vatbaar is!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid