facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walid 's

Walid 's

Info

Het gezelligste Portugees en Zuid- Afrikaans familierestaurant van Arnhem.

Adres: Van Muijlwijkstraat 21, 6828 BP Arnhem
Telefoonnummer: 0619929422
Stad: Arnhem
Route: Van Muijlwijkstraat 21
Postcode: 6828 BP


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Rooster's Arnhem Rooster's Arnhem 3 km Normaal zou ik 5 sterren geven, maar na mijn kippan bestelling wordt t toch een ster ...
Recensies
Heerlijk malse en gekruide piri-priri kip, van het eten hier wordt je echt gelukkig!! De prijzen zijn uitstekend, echt niet duur voor de kwaliteit die je krijgt. Helaas waren er best wat fruitvliegjes die de ambiance wat verstoorden, anders zeker 5 sterren!
Eenvoudige, maar heerlijke gerechten waar je gelukkig van wordt! Heerlijk gegrilde kippetjes, knapperige friet, en een maiskolf die nog steeds zacht is na de gril. Toegankelijk personeel, en alles is er lekker basic. Een van de weinige restaurantjes waar het plaatje helemaal compleet is, inclusief eten om je vingers bij af te likken!
We zijn weer eens gaan eten bij Walid's. Altijd gezellig en sfeervol daar. We hadden geen reservering maar er werd toch nog n plekje voor ons gevonden. Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Wij hadden het 'Compleet bord'. Een hele kip piri piri inclusief 2 bijgerechten naar keuze + 2 drankjes naar keuze voor €29.95. Pas wel op, medium pittig is nog net te hebben .
Stukje Portugal in Arnhem. De kip piri piri is super, sagres en superbock op fles en aardige mensen. Prijzen zijn laag tov wat je krijgt. Aanrader!
Heerlijke pittige kip en zeer vriendelijke bediening! Er was iets misgegaan met onze bon waardoor het best lang duurde, om dit te compenseren kregen we een dessert van het huis, heerlijke chocolademousse, en ook nog een bon van 25€ om daar nog een keer te eten. We hebben een leuke avond gehad en komen snel weer terug
Heerlijk gegeten, dikke aanrader!
De buitenkant van het pand ziet er niet uitnodigend uit en je loopt er snel voorbij, maar na een tip van een collega toch gaan eten. Zodra je binnenkomt veranderd de hele sfeer en wordt je warm verwelkomd door het fraaie interieur en ambience. De muziek en de gastvrijheid spelen hierbij een grote rol. Het menu is compact, wat het makkelijker maakt om een keuze te maken. Voor een zachte prijs kan je je buik vol eten van wat ik denk toch wel de beste kip te zijn die ik ooit heb geproefd. We zijn nu een dag verder en ik proef de smaak van de heerlijke kip nog steeds. Ik waardeer het verhaal achter Walid enorm, en ik raad ook aan deze te lezen, want dit gevoel krijg je echt terug in het restaurant. Ik zeg echt een topper en ik raad dit restaurant zeker aan.
Erg lekkere kip en vriendelijk eigenaar. We werden alleen geholpen door een onervaren serveersters die ons voorgerecht je was vergeten zelfs nadat we er nog naar hadden gevraagd waar het bleef. De eigenaar kwam erachter en gaf aan dat het op was en we kregen een vervangend gerecht van het huis.
De kip bij Walid’s smaakt heerlijk! Ze gebruiken vlees van vrije uitloop kippen. Ik had de malse kipvleugels gemarineerd in huisgemaakte piri pirisaus met nog een zoete aardappel puree als bijgerecht genomen. Mijn favoriet was de Mongozo bier, een fruitig Afrikaans bier. De kokossmaak viel goed in de smaak!!!
Een heel fijn restaurant is walid's. Ben hier meerdere malen geweest en de kip is altijd heerlijk mals. Overschat jezelf alleen niet, want medium is al best hot. Verder hangt er altijd een gezellige sfeer binnen en zijn de prijzen erg goedkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid