facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor WalibiWeb.nl

WalibiWeb.nl

Info

De Facebook-pagina van de grootste, bekendste, gezelligste en meest complete fansite van Walibi Holland

Geschiedenis

WalibiWeb.nl is de grootste, bekendste, gezelligste en meest complete fansite van Walibi Holland, het mooiste en gezelligste pretpark van Nederland. Wij houden je op de hoogte van het laatste nieuws en roddels die te maken hebben met Walibi Holland. Daarnaast hebben wij nog genoeg andere dingen te bieden, te denken aan een mediatheek bomvol video's en muziek gerelateerd aan Walibi Holland. Ook gaan wij in op de geschiedenis van het park, hebben we alle belangrijke informatie met betrekking tot het bezoeken van Walibi voor jou op een rijtje gezet.

Op onze website hebben we tevens een gratis forum, daar vind je antwoorden op veel van je vragen. Staat je antwoord er niet bij dan kun je een nieuw forumonderwerp openen of je neemt contact op met de crew van WalibiWeb.nl, wij hebben antwoord op veel vragen of zullen ons inzetten het antwoord voor je te vinden.

We hebben de belangrijkste informatie ook op een website voor je mobiele telefoon staan, zo heb je altijd de juiste informatie bij de hand als je onderweg bent naar Walibi Holland of al in het park rondloopt. Bekijk de site snel op www.walibiweb.nl/mobiel. Tot slot kun je ons ook vinden op Twitter (http://Twitter.com/WalibiWeb) en Hyves (http://WalibiWeb.Hyves.nl)

Adres: Spijkweg 30, 8256RJ Biddinghuizen
Stad: Biddinghuizen
Route: Spijkweg 30
Postcode: 8256RJ


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid