facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walden Woods

Walden Woods

Info

WALDEN WOODS; Home&Garden Fair verscholen in ‘t Larense bos met ruim 3500m2 bijzonder Tuin en Thuis antiek & brocante voor zeer sfeervol authentiek wonen!!

Geschiedenis

Home & Garden Fair met Antiek, Brocante en Vintage Lifestyle. Vele Tuinbeelden, Franse Gietijzer & Smeedijzer Tafels, Putto Franse Vazen,Sierhekken, Franse Tuindecoratie, Borstbeelden, Vogeldrinkschaal, Tuinvaas op Sokkel, IJzeren Rozenboog & Prieel, stenen Wandfontein, Kroonluchters, Troggen,Vogelkooitjes, Bustes, Heilige Beelden, ijzeren Tuinbankjes, Tuintafel met Hardstenen Blad, Dekselvaas op Sokkel en nog veel meer...

Adres: Verlengde Houtweg 7, 1251EG Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0624823515
Stad: Laren
Route: Verlengde Houtweg 7
Postcode: 1251EG



op zoek naar gerelateerd: Walden Woods Noorwegen, Walden woods Marktplaats
Recensies
Wat een mooie plek en mooie verzameling Franse en Belgische muur fonteinen, enorme vazen, beelden, troggen etc. Fantastische plek. Daarna nog even wandelen op de nabij gelegen heide velden!
Leuk om te snuffelen en je komt er geen alledaagse dingen tegen
We hebben onlangs een tuintafel gekocht bij Walden Woods. Zijn zeer content met de tafel. We werden zeer vriendelijk behandeld door Kim. Ook over de hele afhandeling van onze aankoop ze bracht de tafel aan huis zijn we uitermate tevreden. Het is fijn met dergelijke mensen zaken te doen. Gerrit en Hetty Ribberink.
Wat een warm welkom bij Walden Woods! Fijn rondlopen tussen mooie spullen. Wij hebben twee prachtige originele vazen gekocht die je nergens anders vindt. En dat voor een mooie prijs. Heel blij mee. Dank je wel!
Vandaag met mijn zusje voor het eerst naar Walden woods geweest, speciaal voor de jurkjes en tunieken van Antica Sartoria. Wat een ontzettend lief ontvangst van de eigenaresse, we kregen gelijk een heerlijk kopje koffie. We hebben bijna de gehele collectie aangepast echt geweldig, uiteindelijk met drie hele mooi jurkjes naar huis gegaan. Wat ik erg prettig vind is dat ze je in alle rust laat kijken, totaal niet opdringerig. Wij komen graag een keer terug!
Gisteren naar Walden Woods in Laren geweest. Afgesproken dat ik om 10.30 mijn engelen vleugels zou ophalen. Na een rit van 80 kilometer had ik wel zin in een kop koffie..........helaas er was maar 1 kop en die was voor Kim. Terwijl Kim van haar koffie geniet en ik mijn aankoop bewonder nog even gepraat, en toe mijn aankoop laten inpakken........Nou ja....in noppenfolie die erg smerig was.. mijn handen waren zwart bij het uitpakken. Ik ben sprakeloos wat onprofessioneel. ......ik ben meteen genezen van Walden Woods. Helemaal klaar mee. Groetjes Anita van dinther
Een ontzettend inspirerend bedrijf! Kim, de eigenaresse is altijd vrolijk en zeer behulpzaam. Je kunt hier allerlei geweldig leuke spulletjes,goedkoop en duurder vinden, vooral voor in je tuin. Denk aan tuinmeubels, beelden, bakken enz. Een must om eens te bezoeken!
De leukste tuin en brocante spullen in een zaak waar het verademend was om er als eerste keer binnen te lopen. Heerlijke enthousiasme van de eigenaresse. Prijzen zijn zeer redelijk als je het vergelijkt met andere brocante tuinwinkels. Aanrader gewoon een keer gaan kijken!
Meteen bij binnenkomst hartelijk ontvangen met koffie. Je kunt daar vrij rondlopen en rustig je keuze maken. Mooie beelden antiek en niet antiek. Ook overige objecten wel en niet antiek. Je moet wel meerdere keren rondlopen om alles te kunnen zien. Prijzen zijn gemiddeld maar zeker niet duur. Ik kom hier zeker nog eens terug. Groet Kim
BESLIST NIET ONLINE KOPEN, want je bent je geld kwijt als je NIET krijgt waarom je gevraagd hebt. De feiten : tuinspiegel besteld van 275 euro plus 40 euro bezorgkosten, waarvan vooraf werd gezegd dat deze van metaal is en prima tegen weer en wind kan. Blijkt bij aflevering de achterkant helemaal van KARTON te zijn, dus totaal waardeloos voor buiten in de tuin. Gekocht op basis van foute informatie van deze sluwe verkoopster waardoor je direct het wettelijke recht hebt om de koop te ontbinden ! Maar retourneren doen ze niet, je mag helemaal naar Bussum komen met die loeizware spiegel en iets anders uitkiezen. Zeggen dat het jouw eigen schuld is, dan had je eerst maar moeten komen kijken in Bussum. Als je ze belt proberen ze je ook nog een schuldgevoel aan te praten met onzinnige zielige verhaaltjes over slapeloze nachten en enge aura´s. Maar JIJ bent wel degene die 325 euro kwijt is aan hun onfrisse praktijken en opgescheept zit met een lelijke, waardeloze spiegel ! Ik orienteer me op verdere stappen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid