facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Walbeek groep holding

Walbeek groep holding

Info

De Walbeek bedrijvengroep omvat ±80 medewerkers, dienstverlening strekt zich van interim management via datacenterdiensten tot hardware leverantie.

Geschiedenis

De Walbeek bedrijvengroep omvat ruim 60 medewerkers die middels zes divisies haar opdrachtgevers bedient. Het spectrum aan zakelijke dienstverlening strekt zich uit van interim management via datacenter diensten tot hardware leverantie.

Sinds de eerste bedrijfsactiviteiten in 1989 heeft de bedrijvengroep vanaf 1 januari 2000 een gestage groei doorgemaakt en momenteel bestaat de helft van de bedrijfsactiviteiten uit werkzaamheden op detacheringsbasis voor de top1000 van Nederlandse bedrijven en instellingen.

De overige bedrijfsactiviteiten worden uitgevoerd voor het midden- en kleinbedrijf, veelal in de directe regio Zwolle-Apeldoorn maar ook steeds meer op landelijke basis.

Door het zeer brede en diepe dienstenpakket, bewezen kwaliteit en kunde, grote aantal gecertificeerde partnerschappen en een pragmatische handelswijze zijn haar opdrachtgevers verzekerd van één integraal aanspreekpunt.

Adres: Molenweg 1, 8181 BJ Heerde (gemeente)
Telefoonnummer: 088-0027900
Stad: Heerde
Route: Molenweg 1
Postcode: 8181 BJ


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chantal Nijhof Studio Chantal Nijhof Studio 758 meter Chantal heeft prachtige cakesmash foto's gemaakt voor mijn dochter haar 1e verjaardag...
Elkana.nl Elkana.nl 1 km Je doet het heel goed, en blijf zo doorgaan want jij en jullie zitten vol goede ideeë...
Hardwareguru Hardwareguru 2 km Android specialist
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid