facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wagenmans Wonen

Wagenmans Wonen

Info

Welkom op de pagina van Wagenmans Wonen. Wonen en slapen in Lemelerveld. Interieurtips! Leuke ideeën! Altijd verrassend! Alles voor uw woning. Bekijk onze website: www.wagenmanswonen.nl.

Geschiedenis

Ontdek Wagenmans wonen in Lemelerveld. Al 85 jaar een vertrouwd adres voor uw woonkamer, slaapkamer en eetkamer meubelen en interieuradvies. Destijds een dorpswinkeltje, nu een trendy woonwinkel welke in de regio Overijssel bekend staat om zijn hoog kwaliteits- en serviceniveau. Iets waar wij als team trots op zijn!



"Familiebedrijf Wagemans Wonen is al meer dan 80 jaar in Lemelerveld en omgeving het vertrouwde adres voor jouw woninginrichting. Van raamdecoratie tot vloeren en van meubelen tot buitenzonwering."
Adres: Weerdhuisweg 1, 8152 AW Lemelerveld, Overijssel, Netherlands
Telefoonnummer: 0572-371273
Stad: Lemelerveld
Route: Weerdhuisweg 1
Postcode: 8152 AW


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 21:00
Zaterdag: 09:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Wagenmans Wonen Inspiratie, Koopzondag Wagemans Lemelerveld, Wagemans bedden, Wagenmans Wonen makelaar, Www wagemanswonen nl, Wagemans Delfzijl, Seine Wonen, Wagemans Slapen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Datzitgoed.com Datzitgoed.com 34 meter Specialist in relaxfauteuils, sta op stoelen en maatwerk stoelen.
Herbrink Parket Herbrink Parket 301 meter Een zeer ruim assortiment aan parketvloeren en PVC. Tevens het adres voor het schuren...
Recensies
Op zoek naar een nieuwe matras zijn we gaan kijken bij de outlet van Wagenmans wonen. Daar een afspraak gemaakt met Jolanda. Die ons in alle rust en goed luisterend naar onze wensen adviezen gaf. Na verschillende matrassen geprobeerd te hebben hebben we een keuze kunnen maken. De matrassen zijn keurig op afspraak afgeleverd. We slapen er nu inmiddels een paar weken heerlijk op. Ik durf te zeggen dat als ik zelf was gaan shoppen op het internet, dat ik waarschijnlijk een ander keuze voor een matras had gemaakt. Maar vraag me dan ook af of ik dan ook zo lekker geslapen had als dat nu het geval is. En dan is goedkoop altijd duurkoop.
Je verwacht niet, maar wat een mooie en moderne meubels. Wel high end maar hebben ons oog laten vallen op deze stoelen tafelpoten.
Bij binnenkomst prettige ontvangst. De uitleg mbt fauteuils was in een woord geweldig. Duidelijk en goed uitgelegd. We zijn niet geslaagd maar dat lag zeker niet aan de verkoper. Het type stoel wat we zochten stond niet in de showroom.
Mwah...ging er niet met een voldaan gevoel vandaan...vond het niet inspirerend.... In mijn perceptie een beetje out of date. Wellicht andere groep mensen die er wel kunnen slagen....
Hmmm.... tja wat zal ik zeggen... we kregen echt alle tijd om rond te kijken. Heel fijn... Ik denk ook niet dat ze dachten dat wij wat wilden kopen. Dus hebben ze ons totaaaal met rust gelaten, een goedemorgen ook amper/niet... dussss we kijken dan idd maar even verder... heel jammer
Bezoek aan deze winkel vonden wij een aangename ervaring. Het personeel is vriendelijk, hulpvaardig en deskundig. Er is een ruime collectie mooie meubelen met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ook heel prettig was dat er niet gepusht werd om aankopen te doen. Kortom een zaak die we iedereen zouden aanbevelen.
Als je het over service hebt, dan moet je ook bij Wagenmans zijn. Wij hadden 2 relaxfauteuils gekocht bij Wagenmans. Daar was iets niet goed mee zagen we na een jaar. Door Wagenmans Bas is dit perfect zonder in detail te treden opgelost. Een oplossing die we bij anderen niet zien. Dus, als je meubels nodig bent, en een prima service wilt, is Wagenmans Lemelerveld de aangewezen plek.
Mooie winkel met ruime keuze maar belangrijker is het vriendelijke en behulpzame personeel. De vriendelijke lach waarmee je wordt ontvangen is een zeldzaamheid in deze tijd. Ook de moeite die de oude baas neemt om nog even een handje te komen geven is tekenend voor de betrokkenheid wat door al het personeel wordt overgenomen. Echt een aanrader zelfs als iets verder moet rijden.
Een heel fijne winkel om heen te gaan. Ze denken met je mee. En in mijn situatie een geweldige sevice. Deze service vind je denk ik niet veel meer in deze tijden. Super. Ik raad deze winkel dan ook zeker aan.
Super mooie winkel. Uitgebreide keuze in mooie en kwalitatieve producten en assesoires. Deze winkel is een echte aanrader. En een persoonlijke klantvriendelijke advisering. Erg behulpzaam personeel. Erg goede ervaring.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid