facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wadventure

Wadventure

Info

Wadventure biedt wadlooptochten aan op het gehele Nederlands wad onder begeleiding van gids Tim Abelen.

Adres:
Telefoonnummer: 0622138859
ln.erutnevdaw@ofni
Stad: Assen


Recensies
Gister een kinderfeestjes gehad slingeraap de kinderen hebben het fantastisch gehad!!! Zeker een aanraden voor een leuk kinderfeestje. Hele enthousiaste begeleiding Niels, erg druk maar dat past perfect bij de doelgroep. Ook heerlijk gegeten!! Alles op n rijtje is t gewoon top!
Mijn dochter is hier vandaag met schoolreis naar toe gegaan. Ze vond het niet leuk en dat kwam mede door haar begeleidster van Adventureland. Ze was erg streng en daardoor was er geen leuke sfeer. Een leuk klim parcours kon niet gedaan worden omdat er door de kinderen teveel gekletst zou worden. Dit vind ik echt heel vreemd en het klinkt niet erg gezellig.
Kinderfeestje hier gevierd, wij hadden arrangement "slingeraap". Respect voor de jongeman die onze club vanaf het begin opving en tijdens het hele feestje heeft begeleid. Dit deed hij met geduld en met duidelijke uitleg. Veiligheid staat hier - terecht- voorop. De kids waren enorm enthousiast over het boogschieten, de klimmuur en het hoogteparcours. Voor een groep 8- en 9-jarige jongens echt een topkeuze voor een verjaardagsfeestje. Het glow-in-the-dark gedeelte maakt het extra spannend. Het was aardig aan de prijs, maar dat hadden we er graag voor over.
Enorm genoten van de GPS tour. Alles is goed uitgelegd en enorm vriendelijk personeel ! Echt een aanrader als je even wat wil ondernemen.
Geweldig ontvangen door de begeleiders. 2 jongemannen die erg leuk met de kinderen omgingen. Veiligheid stond hoog op hun kalender. Mijn zoon heeft een geweldig leuk kinderfeestje gehad blacklight feestje. Bedankt
Tijdens eens weekendje weg hebben wij met het gezin de GPS tocht in Assen gedaan. Een erg leuke manier om de stad en zijn geschiedenis te leren kennen. We hebben ook met het gezin door het bos van Assen een mountainbike tocht gedaan. Op niveau wordt de route aangepast. Vriendelijk personeel die met je meedenkt in deze tijden wat de mogelijkheden zijn en wat wel kan binnen de maatregelen. We hebben het erg naar ons zin gehad.
Niks lovends te melden. Via social deal gisterenmiddag kaarten gekocht en de gehele week was beschikbaar. Vanmorgen willen boeken waren alle plaatsen weg. Na 6 pogingen proberen te bellen in een uur tijd werd er eindelijk opgenomen. Er was geen plek meer en we hadden pech. Er staat niks vermeld tijdens de deal dat er weinig plekken beschikbaar zijn en op = op. Bovendien stonden donderdag en vrijdag nog als beschikbaar en werd er door de telefoon gezegd donderdag zijn wij gesloten. Als wij die info van te voren hadden gelezen hadden wij de kaarten nooit gekocht. Vrijdag vertrekken wij weer naar huis. Dus op de vraag of ons geld dan weg was was het antwoord ja helaas. Totaal geen medeleven of meedenken. We hadden 4 kaartjes dus 20,00 in de prullenbak. Hele slechte service. Oftewel GEEN service.
We kwamen op een zaterdag halverwege de middag, zodat de kinderen nog even hun energie kwijt konden. Echter werden we door de meneer achter de balie geweigerd, omdat 'het arrangement' 2,5 uur duurde. En wij waren te laat.. beetje kortzichtig van deze meneer,l. We konden lullen als Brugman, maar we4 kids mochten niet spelen. 4 beteuterde gezichten, maar die waren gelukkig snel getroost door de voetbaltafel in de gang. Het zou toch een pluspunt zijn als er de mogelijkheid was tot vrij spelen, ongeacht of je korter blijft dan 2,5 uur.
Zeggen open te zijn, maar er was niemand. 2 dagen gebeld, geappt en de voicemail ingesproken, maar helemaal niets gehoord. Slechte zaak.
Leuk voor de kids, na 3 keer heb je het wel gezien. Ik was er voor een verjaardagsfeestje dan is 2,5 uur op een houten bank best lang, voor ouders is er niets te doen. De kinderen hebben de tijd van hun leven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid