facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waddenlandnl

Waddenlandnl

Info

Noord Nederland voor de kust daar ligt het prachtige Waddenland - waar zout en zoet elkaar ontmoeten, waar zee en zilte lucht ons verbinden,

Geschiedenis

Imposante boerderijen, prachtige vergezichten, houtwallen, wierden met schilderachtige dorpjes, een bruisend watersportgebied en een uniek natuurgebied. Dat is het Waddenland. Een gebied dat zich uitstrekt van het Lauwers-meer tot Loppersum en van het Wad tot Zuidhorn, met vele aantrekkelijke gezichten. Waard om ontdekt te worden.

De stichting Promotie Waddenland ziet Waddenland als onderdeel van het Unesco Wereld Erfgoed Waddenzee van Nederland tot en met Denemarken. De promotie van de Waddenregio als geheel is van groot belang en zal door de betreffende landen gezamenlijk opgepakt moeten worden.
Het is onlosmakelijk verbonden met het toeristisch belang van de afzonderlijke gemeenten en de daar gevestigde ondernemers.

Waddenland moet zich binnen het grote geheel van de Waddenkust profileren en zich letterlijk op de kaart zetten om de toerist te verlokken om hier naar toe te komen.



"Waddenland. Elke dag ziet er hier anders uit. Het lijkt wel of het landschap in een voortdurende golfbeweging is. Alles verandert steeds maar weer. Van weer, van sfeer. Wolken die voor de zon langs schieten. Het heldere zeelicht dat telkens weer anders valt. Al de verschillende dieren die voorbijkomen. Elk jaargetijde weer andere. Niets is statisch in dit landschap, alles beweegt. Net als de voedingsbodem, de Waddenzee, dat unieke Werelderfgoed. Het is die Waddenzee die dit landschap heeft gevormd tot wat het nu is."
Adres: Regnerus Praediniusstraat 2, 9951 CB Winsum (gemeente)
Stad: Winsum
Route: Regnerus Praediniusstraat 2
Postcode: 9951 CB



op zoek naar gerelateerd: waddenland magazine, vvv noord groningen, www waddenlandgroningen nl, attracties provincie groningen, waddenland boerenland, provincie groningen toerisme, toerisme groningen, toerisme westerkwartier
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Taxi de Schans Taxi de Schans 1 km Aardige man en snelle service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid