facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wad Uniek

Adres: NIEUWESCHILD 8, Oosterend (Texel)
Telefoonnummer: 0651564006
Stad: Oosterend
Route: NIEUWESCHILD 8



op zoek naar gerelateerd: Kamer huren Texel, Texel kamer
Recensies
Twee nachten geboekt. En meteen al spijt dat we er niet wat nachten bij konden boeken. Ontvangst was hartelijk en we werden kort maar helder rondgeleid zodat we allea wisten te vinden. Kamers erg schoon en prettig ingericht. Uitzicht is heerlijk! Veel licht de ruimte voelt dus erg ruim aan. Heerlijk geslapen op de bedden. Badkamer voldoet meer dan voldoende! Lekkere douche en een ligbad. Handdoeken zijn aanwezig en die zijn lekker groot dus je kunt er goed in wegduiken na een warme douche of bad. Omgeving is vooral boerenbedrijf en de waddendijk is lekker dichtbij. Een kleine wandeling is voldoende om aan het wad te zitten. Wij hebben geen ontbijt geboekt, dit kon wel maar wij regelen dit graag zelf. Alles is verder aanwezig om jezelf te redden. Dit adres is er zeker eentje om aan te raden bij vrienden en familie. We komen hier vast nog eens terug!
Geweldig genieten in een heerlijk rustige omgeving. Op fietsafstand van gezellige terrasjes en winkelgebied en op loopafstand van het strand. 's Ochtends kun je genieten van een heerlijk ontbijt met gevarieerd beleg en verse producten.
Super verblijf! Lieve mensen, prachtige kamers, hele mooie locatie. Een echte aanrader!!
Vertaald door Google Gewoon uitstekend. Klein maar echt prima. Met een zeer smakelijk ontbijt. Origineel Einfach exellent. Klein aber richtig fein. Mit sehr leckerem Frühstück.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid