facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wacky-Wear

Wacky-Wear

Info

De leukste, hipste, handigste, trendy tassen van Bol.com!

Geschiedenis

De leukste, hipste, stoerste, meest trendy tassen en koffers van Bol.com!

Adres: Industrieweg 54, 2382NW Zoeterwoude-Rijndijk
Stad: Zoeterwoude-Rijndijk
Route: Industrieweg 54
Postcode: 2382NW


Recensies
Leuke winkel met voor elk wat wils. Prettig geholpen geen opdringerige verkopers, maar ze staan wel meteen klaar als je een vraag hebt op iets wil kopen.
Slechte zaak... Eerste in de winkel gekeken ter oriëntatie. Toen besloten het 2 paasdag op te halen. Hebben ze ineens de prijs verhoogd en op de verhoogde prijs geven ze dan korting?! Dat is toch naaierij?! Nav de reactie van Trendhopper: ik was bij de bewuste klant. Wij zijn Zaterdag in jullie winkel geweest. Hij heeft n foto gemaakt van de tafels inclusief prijskaartje. Wij hebben in de winkel nog gevraagd of er een Paasactie zou volgen. Ook hebben wij gevraagd of jullie 1e paasdag open zouden zijn, want hij wilde de tafels graag hebben, maar kon die zaterdag de tafels niet vervoeren. Jullie gaven aan dat jullie 1e paasdag gesloten zouden zijn. Hoe kan het dan dat 2e paasdag de artikelen omgeprijsd zijn als er welgeteld geen werkdagen tussen zaten?Blijkbaar is er flink overgewerkt op zaterdag. Dan hadden jullie toch kunnen adviseren de tafels toch direct te kopen? Jullie weten echt wel wat eraan zit te komen.....
Wat een trieste winkel! de dagen voor het paasweekend stond er een mooie salontafel voor 499.- ze zeiden kom terug dan is ie met 10% korting? tijdens het paasweekend je raadt het al 539 met 10% korting Wat jammer dat wij hardwerkende mensen door dit soort bedrijven nogsteeds zo in het O'tje worden genomen.
Super leuke winkel met vriendelijk personeel. Ik herken me niet in de reviews hieronder volgens mij is dit 1 groep want allemaal op dezelfde dag geplaatst. Superblij met m'n eettafel. En de 10% korting met Pasen was helemaal een kadootje!
Verhogen prijzen zodat ze "Korting" kunnen geven. Als je het contant betaald zonder bon krijg je 20 euro korting werd verteld door Yorin. Denk dat de belastingdienst spoedig op de stoep staat zijn al meerdere meldingen gemaakt!
Prima winkel goede prijs /kwaliteits verhouding, aardige mensen goed geholpen ,ik begrijp niets van die negatieve berichten mensen moeten de laatste tijd altijd wat te zeuren hebben!!!
Heerlijk winkelen! Vriendelijk en deskundig personeel. Nemen alle tijd voor je, ook als je vooral aan het oriënteren bent.
Fijne winkel.Niet opdringerig, mooie spullen van banken tot accesoires ,en je kan ook nog lekker eten , we zijn ook super goed geholpen door een vriendelijke jonge man de heer dhr .B.n.Beverwijk
Wat een asociale zaak. Eerst een verkoopverhaaltje beginnen dat er korting is, kom je daar aan op de paasdag. Niets te bekennen. Dus eerst liegen, vervolgens een grote bek geven aan de klanten. Alles behalve een goede zaak.
Jammer dat deze zaak met korting sjoemelt. Ze zeiden zogenaamd dat er korting was, maar in feiten hadden ze gewoon de prijzen verhoogd en daarop 10% korting geheven. Van trend hopper naar prijs hopper. Jammer dat deze bedrijven vandaag de dag nog bestaan. Na het weekend prijzen verhogen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid