facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waasdorp Zeevishandel

Adres: Halkade 27-31, 1976DC IJmuiden
Telefoonnummer: +31255512796
Stad: IJmuiden
Route: Halkade 27-31
Postcode: 1976DC



op zoek naar gerelateerd: Beste viswinkel IJmuiden, Viswinkel IJmuiden zondag open, Waasdorp aanbiedingen, Beste kibbeling IJmuiden, Viswinkel IJmuiden openingstijden, Verse vis kopen IJmuiden, Viswinkel IJmuiden planetenweg, Gebakken vis IJmuiden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
OceanGold OceanGold 376 meter Beste vis van IJmuiden, ik kom hier al van kinds af aan.
CatchDrive CatchDrive 453 meter De meest verse vis, gekocht terwijl de boot nog op zee is. Een duurzame manier van ko...
Recensies
Zojuist bij deze zaak geweest voor een bakje kibbeling omdat de buren, De Dolfijn, jammer genoeg dicht waren. Waar de Dolfijn alle verwachtingen overtreft met haar kibbeling stelt Waasdorp enorm teleur. Het personeel is onvriendelijk en de kibbeling vreselijk zout. We hebben beide porties na een enkele hap weggegooid. Nooit meer.
Heerlijk gegeten,waar voor je geld
altijd weer een feestje om daar mijn "vis" te halen/eten, en bedient te worden door de aardigste medewerkster van dit bedrijf..... Mijn maat Tim Akkerman heeft er maar een topper aan!!! maar buiten dat is de constante kwaliteit zeer hoog, en hoewel niet spotgoedkoop, betaal ik met liefde de prijs voor perfecte producten!!
Vandaag een lekkerbek menu gehaald. De lekkerbek was wel oke maar de patat was niet te eten. Je kunt zo meekijken bij het bakken van de vis en het zag er niet schoon uit. Verder krijg je ook niet de keus voor ketchup of mayonaise bij de patat je moet maar genoegen nemen met iets wat op mayonaise lijkt. Dat spul wordt een houten kupje in gesmeten wat ook onsmakelijk is.
Altijd super aardig personeel en een heerlijk visje die nog een beetje betaalbaar is.
Vishandel Waasdorp aan de Halkade in IJmuiden. Grote winkel met een ruim assortiment aan verse vis, salades, snacks, soepen en delicatessen zoals kreeft en oesters. Ik ben gegaan voor de fish&chips met kibbeling en om mee te nemen een paar moten zalm en kabeljauw, welke gratis luchtdicht voor je worden verpakt. Buiten is een redelijke zitgelegenheid om de consumpties te nuttigen en aan de overkant is ruime parkeergelegenheid. Let op deze zaak is populair en daarom in de weekenden vaak erg druk!
Ik kom hier al bijna 25jaar lang met mijn hele familie.. Ziet er allemaal overheerlijk uit. Maar niets is meer zoals het lijkt.. Betreft; Kibbeling kabeljauw. De kibbeling heeft al het frituurvet opgezogen aldus geen krokante jasje meer en geheel smaakloos.. Zeer vettig beslag/ jasje :- We hebben met 4 personen kibbeling kabeljauw 9,50euro per persoon besteld in totaal 38,-euro betaald. Na 2 stuks gegeten te hebben, hebben we letterlijk alles laten liggen. Zonde!!
Vriendelijk personeel. Kibbeling was echte schelvis zonder, gelukkig, teveel zout. Optimale hygiëne daar. Lekker terras waar je je visje in de zon kon nuttigen.
Voor mij het absolute hoogtepunt op weg naar Newcastle. Hier hoef je alleen maar een pauze te nemen en vis te eten. Mijn persoonlijke favoriet, kibbeling met knoflookmayo........OMG. Ik blijf terugkomen
Zeer slechte ervaring. 2 grote bakken kibbeling.. Ontzettend vet, smaakloos.. vet lag onderin de bak. Na paar stukjes is de rest in de container beland. 10 stuks zoute haring.. ook deze waren glazig en smaakloos. Deze belandden dus naast de kibbeling in de container. Fish en Seafood Waasdorp gebeld, waar heel lackoniek gereageerd werd dat we het een volgende keer maar moesten aangeven bij een nieuwe bestelling. Halverwege de klacht werd het gesprek al afgekapt. Mocht het nog niet duidelijk genoeg zijn.. een volgende keer? Nooit weer. Dit was niet de 1ste slechte ervaring, maar wilden het toch wederom een kans geven. Dat hadden we beter niet kunnen doen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid