facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waard van Kekerdom

Waard van Kekerdom

Info

De Waard van Kekerdom biedt Live Muziek, Dansvloer, Lunchkaart, Feestzaal, Spel, Slaapkamers, Diners, B&B, Gidsen en Workshopleiders.

Geschiedenis

knus , naturalistisch , live muziek , ecologisch , elk weekend open , Gelderse Poort , feest , yoga , dans , authentiek

Adres: Weverstraat 94, 6579 AG Kekerdom, Gelderland, Netherlands
Telefoonnummer: 06 232 53 878
Stad: Kekerdom
Route: Weverstraat 94
Postcode: 6579 AG



op zoek naar gerelateerd: De Waard van Kekerdom menu, Kekerdom activiteiten, weverstraat 94, 6579 ag kekerdom, B&B Kekerdom, Dansen Kekerdom, Kekerdomse Knapen, Phoenix Alive Kekerdom, Landwinkel Kekerdom
Recensies
Heel bijzonder ,eten wat de pot schaft. Anders dan anders . Ga en geniet er van ....Service: 4/5
Mooi gelegen, vlakbij een natuurgebied .Gezellige sfeer, met een dansvloer en goede muziek.Locatie: 5/5
Een gezellige locatie waar alles kan en niks moet! Kamers: Rustig en ruim Vegetarische menuopties: Het is eten wat de pot schaft en het is meer dan de moeite waard !
Vriendelijke eigenaar. Eten wat de pot schaft wat dus een leuke verrassing is. Raad zeker aan om hier te eten. Ook zalen verhuur en mogelijk met grote groep te dineren.
Elke dag een overheerlijk ontbijt en dito lunch. Een heerlijk bed. Comfortabele bankenEten: 5/5
Een fijn onthaal, mooie schone kamer en een prachtige plek.
Heel fijn ontvangst en gastvrij. De sfeer is heel relaxed. Dank je voor de prettige nacht.
Heerlijke lunch! Klassieke tosti was met lekkere salade en de kleine salade was met veel ingrediënten. Prijs te vergelijken met Hekkenoortjes, maar hier persoonlijker bediening. Echt een aanrader om even af te wijken van je wandelroute!
Fijne kamer, fijn bed, douche prima, een leuke b&b in een klein dorpje in Millingerwaard, met een positief gedreven waard
Na een flinke wandeling hebben we allen ontzettend genoten van een echt heerlijke en voedzame lunch. Zeer smaakvol, lekker vers bruin brood, mooi opgemaakt en geserveerd. Bovendien een attente bediening. Hier kan je absoluut terugkomen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid