facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Waaijenberg Mobiliteit

Waaijenberg Mobiliteit

Info

Fabrikant van het rijbewijsvrije 45 km voertuig Canta, dealer van diverse Brommobielmerken en leverancier van vele merken opvouwbare en vaste Scootmobielen

Geschiedenis

Waaijenberg Mobiliteit is de 45km specialist van Nederland. Naast fabrikant van het rijbewijsvrije 45 km voertuig de Canta leveren wij de brommobielmerken: Microcar, JDM, Chatenet, Ligier, Aixam en Due. In onze showrooms in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag staan naast nieuwe ook een grote voorraad occasionvoertuigen. Buiten de vestigingen verzorgen wij demonstraties, service en onderhoud aan huis door heel Nederland.



"Waaijenberg Mobiliteit is gevestigd in Veenendaal, Amsterdam en Den Haag. Waaijenberg is fabrikant van het 45 km voertuig de Canta en dealer van Microcar, Ligier en Chatenet Brommobielen. Tevens zijn wij leverancier van diverse merken scootmobielen Kymco, Vermeiren, Trophy etc. Waaijenberg levert door heel Nederland en verzorgt service en onderhoud van deze producten door heel Nederland."
Adres: Wiltonstraat 26, 3905 kw Veenendaal
Telefoonnummer: 0800 0239988
Stad: Veenendaal
Route: Wiltonstraat 26
Postcode: 3905 kw


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Waaijenberg Harskamp, De Graaf Mobiliteit, Een Canta, Waaijenberg vacatures, Waaijenberg lease, Waaijenberg Barneveld, Elektrische Canta occasion, Waaijenberg service
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GINAF Trucks GINAF Trucks 3 km Vertaald door Google Dit is de beste truck en goede truck. Ik hou van deze truck Ori...
Recensies
Zeer positieve ervaring, goede uitleg gehad. Er wordt echt de tijd en aandacht voor je genomen, als je een afspraak hebt gemaakt.
Deskundige medewerkers om de accu van de scootmobiel te maken en ook een duidelijke beschrijving voor de accu om het optimaal te houden.
Super geweldig goede uitleg en genoeg te koop ook voor scootmobiel Canta
Ik ik en het bedrijf alleen van naam en denk wel dat ze goede brommobielen verkopen en canta’s.
Erg slecht laat daar nooit je canta maken OPLICHTERS En dan ook nog zeggen dat mijn review verwijderd moet worden, dit gaat niet gebeuren SLECHTE SERVICE PRUTSWERK en VEEL TE DUUR
Heel eerlijk advies. We hadden storing in de computer. Direct auto opgehaald en gratis computer vervangen. Zeer tevreden over de service. Prima in afspraak maken.
Zeer klantvriendelijk bedrijf met diverse oplossingen op mobiliteitsgebied. Vooral bekend om de Canta welke speciaal op de benodigdheden van de bestuurder kan worden aangepast. Dit biedt ook mogelijkheden zonder een rijbewijs.
Goede zorg voor je auto . Maar ook een ruimekeus in auto's zo wel nieuw als 2 e hans.ik ben zeer tevreden over waaijenberg. Als ik weer een nieuwe moet dan weer bij hun.
De service is top. Ze denken met je mee.
Wel aan de prijs. Maar ook goede service.vriendelijk en meedenkend. Reperatie aan huis. Zelfs in Brabant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid