facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor W Wouters en Zonen VOF

W Wouters en Zonen VOF

Info

Bij garage autodemontage W. Wouters en zn. Kunt u terecht met alle automerken, bedrijfswagens en campers tot 3500kg

Adres: Hallenstraat 4b, 5591ab Bladel
Telefoonnummer: +31 497 385 243
Stad: Bladel
Route: Hallenstraat 4b
Postcode: 5591ab



op zoek naar gerelateerd: Occasions Bladel, Auto Bladel, Ford garage Bladel, Scheepers Bladel, Garage Reusel, Vingerhoets Bladel, Autogarage Hapert, TotalParts
Recensies
Nieuwe motorkap wezen halen voor mijn auto. Werd meteen gemonteerd en echt een nette prijs betaald! Dit adres ga ik onthouden.
Fijn bedrijf, kundige no nonsens mensen met een grote voorraad tegen nette prijzen
Ben hier terecht gekomen omdat ik op zoek was naar een aircopomp voor een Picanto uit 2008 en er lag er 1 op de plank. Afspraak gemaakt en kon erop wachten. Helaas bleek na wat sleutelwerk dat het net een ander model was 2008 is een overgangsjaar, dikke pech dus.Pomp was gedemonteerd en ik ging zonder reparatie naar huisook geen kosten . Een week later heb ik via de onderdelen lijn gelukkig een goede gevonden, weer een afspraak gemaakt en kon op zaterdagochtend als eerste komen voor de reparatie ondanks dat er zieken waren. Montage en afvullen/ testen van de pomp is voor een schappelijke prijs uitgevoerd. Wat mij betreft prima service.
Goede hulp en heeft veel onderdelen. Ik ben heel tevreden .
In mijn beleving mijn ervaring is,top geholpen snel geholpen geeft je meerderen opties aan,en eerlijk in de prijs.en er werken mensen die er er verstand van hebben!!
Wij zijn woonachtig in Zweden en waren in Nederland met vakantie. Helaas kregen we een probleem met onze Audi, dat gemaakt moest worden om weer terug in Zweden te komen. Op advies van kennissen van ons, diezelfde middag naar Garage Wouters toe gegaan en de Audi werd meteen aan de computer gehangen. De volgende dag om 8 uur moesten we ons weer melden bij ze, want de nieuwe onderdelen konden ze diezelfde middag helaas niet meer binnen krijgen. De volgende morgen bij binnenkomst meteen koffie gekregen, waarna ze meteen aan de wagen begonnen. Na een tweetal uren was onze wagen weer gemaakt en konden we weer rijden. De kosten vielen uiteindelijk reuze mee! Niets anders dan lof over deze garage!!! Nog zeer bedankt mannen voor jullie plezierige service. Het waren weer blije kilometers terug naar huis. Groeten, Olga en Jeroen Långban, Zweden.
Nieuw raam besteld, kreeg een 2e hands met kit en plak resten er nog op in de verpakking. Nadat ik was terug gegaan om tevragen hoe dit kon, was er iets fout gegaan met de bestelling en werd dit opgelost met korting.
Netjes volgens afspraak het onderdeel voor mijn auto gereserveerd.
nog nooit ben ik zo genaait als bij wouters auto sloperij bladel en dit duurt al 2 jaar audi caberio laten reviseren 1100,00 kapot met valse apk mee gegeven zelfde dag al terug dat hij niet goed liep na paar dagen weer meegegeven zelfde probleem niks aan gedaan ik weer terug nu beginen ze mij ineens lastig te vinden en wordt hun probleem ineens bij mij neer gelegt toen heb ik besloten om maar wat te laten onderzoeken wat ze met mijn auto hebben gedaan van der heiden midelbeers audi garage inspectie laten doen bijna geen compresie op 2 cilinders moet je nagaan zo genaamt revisie van wouters bladel 1100,00 euro groote frutenboel helemaal niks aan gedaan gewoon het geld van klanten ontvreemden bij problemen geen factuur geven omdat het nu ineens in het zwart is klaag me maar aan zegt wouters hoe moet dat zonder factuur wat moet ik nu afz kees vugts
Snel reactie online en service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid