facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor W. van Haarlem Verhuisservice

W. van Haarlem Verhuisservice

Info

W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 als verhuizer actief in de regio Utrecht. Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid en zorgeloosheid.

Geschiedenis

W. van Haarlem Verhuisservice is sinds 1929 als verhuizer actief in de regio Utrecht. Wij zijn de verhuizer van Leidsche Rijn en regio Utrecht. Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid en zorgeloosheid.
Wij hebben in al die jaren veel ervaring opgedaan en kunnen u daardoor optimaal van dienst zijn. Onze verhuisteam is vakkundig, professioneel en vriendelijk.
Wij kunnen u volgens uw wensen verhuizen, volledig op maat. Zo wordt uw verhuizing zorgeloos en kunnen we u veel tijd en vooral hoofdpijn besparen.

Maar W. van Haarlem Verhuisservice kan meer dan verhuizen. Ons totale dienstverleningspakket is flexibel en kan volledig afgestemd worden op de individuele wensen van de klant.
Wij kunnen u onder ander van dienst zijn met:
- Archiefopslag en goederenopslag
- Transport
- Handymanservice
W. van Haarlem Verhuisservice heeft de beschikking over een projectmanagement bureau, waardoor wij u compleet kunnen ontzorgen.
En wie wil er nu niet verhuizen zonder zorgen?

Adres: Damzigt 1, 3454 PS De Meern
Telefoonnummer: 0306662212
Stad: De Meern
Route: Damzigt 1
Postcode: 3454 PS


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SDX BV SDX BV 156 meter Ik werk als onderzoeker in een groot Nederlands academische medisch centrum. Wij ontv...
Tom van Kleinwee BV Tom van Kleinwee BV 474 meter Transportbedrijf Tom van Kleinwee BV
Ed van Dijk Transportdienstverleners BV Ed van Dijk Transportdienstverleners BV 686 meter Vertaald door Google Schatzoeken hier! Origineel Schatzoeken hier!
Recensies
Heel prettig en vriendelijk bedrijf. Begint met duidelijke offerte na een video call, vooraf voldoende verhuisdozen en ander inpakmateriaal gekregen en op de dag zelf 4 vriendelijke, hardwerkende mannen die ons keurig verhuisd hebben. En dit alles tegen een hele nette prijs. Aanrader!
Prettig verhuisbedrijf,mannen waren op tijd,erg behulpzaam,verhuizing naar een flat,dus ook van een verhuislift spullen zonder veel moeite boven gezet.goede prijs.prima bedrijf
Het concept "samen verhuizen" komt duidelijk naar voren op jullie website. Goede communicatie en fijn dat er iemand langs kon komen. Helaas was de offerte wel meer dan 100 euro hoger, waardoor ik toch met een ander in zee ben gegaan.
Vriendelijke en deskundige verhuizers. Ze werken snel en zorgvuldig. Komen hun afspraken na tegen een goede prijs. Ze hebben één verhuizing en de opslag van boedel voor ons geregeld. Volgende verhuizing bellen we ze weer.
Verhuizing van een bed snel en vakkundig geregeld. Het personeel was erg vrolijk en behulpzaam. Ook een goede prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid