facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Wâldfarming

Wâldfarming

Info

Wâldfarming levert streekproducten en meer. Biologisch verantwoord vlees, vergeten groenten, vele soorten peulvruchten. Op markt in Leeuwarden elke vrijdag en zaterdag in Groningen.

Geschiedenis

Waldfarming.nl levert Friese streekproducten en meer. Biologisch verantwoord vlees, ‘vergeten’ groenten, o.a. peulvruchten, aardappelen en bietjes. Waldfarming.nl geeft zowel particulieren en restaurants in Nederland bijzonder smaakvolle, exclusieve keuze uit diverse streekproducten.

Het Hongaarse wolvarken en vele van oudsher in Friesland afkomstige vergeten groenten staan centraal bij Waldfarming.nl, gevestigd op de Jistrumse zandgrond. De moestuin staat vol 'vergeten' soorten groenten. Diverse rassen worden vanwege hun bijzondere smaak, uiterlijk of bereidingsmogelijkheden gekweekt.

Exclusief vlees
Wâlfarming.nl fokt het Mangalica-varken, oftewel het Hongaarse wolvarken. Het is een varkenssoort die fijnproevers heerlijk vlees oplevert. Gewild in de keuken van restaurants die iets bijzonders willen serveren. Het Mangalica-vlees is sterker van smaak dan gebruikelijk varkensvlees, en vetter. Niet alleen de onderhuidse vetlaag is dikker, het vlees zelf is ook met vet dooraderd, waardoor het een sublieme smaak en malsheid krijgt. Een wolvarken bij Waldfarming.nl krijgt een stressloze verzorging, goed voer en scharrelruimte. Dit proef je terug in het vlees dat garant staat voor culinair genot.

Scharrelkip
Onze kippen lopen op de farm in (Sumar) los, en krijgen net als de varkens een stressloze verzorging. Hierdoor komt er een prachtig en heerlijk verantwoord vlees voor terug.

Tuinen
Wij hebben op diverse plaatsen rondom Jistrum productiegronden (die desgewenst op afspraak te bezichtigen zijn) op Miedwei 4 in Jistrum is zowel het Wolvarken, de kippen als de proeftuin te bezichtigen.

Zaden en meer
Onze kennis geven wij door, onder meer door het geven van lezingen. maar ook onze zaden verkopen wij zowel in Jistrum als via waldfarming.nl als via diverse verkooppunten in Nederland.

Nieuwsgierig geworden ? Schroom dan niet en kom langs, indien mogelijk eerst even bellen.

Tot ziens op de Wâldfarm in Jistrum ! Wij heten je graag van harte welkom.

Adres: Miedwei 4, 9258 GR Eestrum
Telefoonnummer: 31614408358
Stad: Eestrum
Route: Miedwei 4
Postcode: 9258 GR



op zoek naar gerelateerd: Waldfarming
Recensies
Prachtig bedrijf met unieke lokale streekproducten die je nergens anders vindt. Je kunt online bestellen en afhalen, of laten bezorgen. Wij kregen zelfs een rondleiding toen wij onze bestelling kwamen ophalen en zagen vergeten bieten en bonenrassen uit een ver verleden in de grond staan. Eigenaar Henk is een lopende encyclopedie op het gebied van groententeelt en zijn bedrijf houdt erfgoed van akkerbouw in stand. Een aanrader!
Mooie producten bij hun marktkraam op de Vismarkt in Groningen
Vertaald door Google Bovenkant Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid