facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VWCarCentre

VWCarCentre

Info

Bent u op zoek naar een mooie gebruikte auto dan bent u bij ons aan het juiste adres!



"!! ALLEEN OP AFSPRAAK GEOPEND !!"
Adres: Nijverheidsweg 3, 2821 AV Stolwijk
Telefoonnummer: 0182-350250
Stad: Stolwijk
Route: Nijverheidsweg 3
Postcode: 2821 AV



op zoek naar gerelateerd: Gaspedaal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
karsdorpautos.nl karsdorpautos.nl 483 meter Aupwr goed geholpen!
Recensies
Afgelopen zaterdag een Mercedes A-klasse gekocht en een VW-golf Variant ingeruild. Alles keurig en gemoedelijk verlopen. Ben er blij mee.
2 weken geleden een VW Passat gekocht, na enkele dagen bleek er een onderdeel stuk te zijn, na een telefoontje is dit keurig opgelost door bij een bedrijf bij ons in de buurt het vervangende onderdeel klaar te laten leggen. Vriendelijke man en problemen worden netjes opgelost!
Top bedrijf! Recent een VW Polo aangekocht, echter hoorde ik een wiellager tijdens het rijden. Direct contact opgenomen en twee dagen later was alles kosteloos had de auto zonder garantie gekocht opgelost! Polo rijdt weer als een zonnetje. Super vriendelijk, denken met je mee en top service!
Let goed op wat je koopt, vw golf zag er op het eerste gezicht heel netjes uit. Heb de auto gekocht zonder veel te dure garantie. Na een paar regenbuien kwamen er een hoop krassen tevoorschijn en de bekleding gaf zwart af. Later kwamen hier behoorlijke vlekken tevoorschijn. Wielen waren flink in onballans. Bleek door een wiel met een gebroken bewapening te komen. Hele vriendelijke vent, maar laat alles wel veel mooier lijken dan dat het daadwerkelijk is.
Weer eens geleerd dat je nieuwe auto's moet kopen of in elk geval bij bovag garages. Kun je tenminste bemiddeling inschakelen bij een conflict. Veel woorden, maar wilt onder geen beding ingaan op redelijke tegemoetkomingen onder de 200 euro op een prijs van bijna 5000 en doet ook geen tegenvoorstellen. Als je zijn veel te dure garantie niet koopt zoek je het kennelijk zelf maar uit, ook als het defect vrijwel direct ontstaat en overduidelijk al aanwezig was bij de koop en ook nog eens gerelateerd aan een onderdeel dat hij er zelf in heeft laten zetten. Wat mij betreft niet betrouwbaarder dan de gemiddelde autoverkoper met een grasveld op een industrieterrein achteraf. Ik zou het iedereen sterk afraden om hier te kopen.
Een schitterende Peugeot 207 gekocht van Bastiaan die ons perfect heeft geholpen. Zaken doen met hem was erg prettig in alle rust alles af kunnen handelen onder het genot van een kopje koffie. Zeker een aanrader. Bastiaan bedankt!!
Heb hier mijn eerst auto gekocht, niet heel veel geluk mee gehad maar wel altijd de goeie service gekregen die ik verwachte. Alle gebreken zijn gemaakt zijn netjes gemaakt zoals het hoort. Bastiaan is een top gozer !! Goeie service en zeker een aanrader!
Zeer fijne Garage. Heb er een T5 automaat gekocht. Rij er al een tijd, zeer tevreden in. Kon er prima mijn oude T4 inruilen. Een bedrijf waar je lekker aan tafel met een bakkie koffie over de aankoop kan praten. Met deze man valt zeker zaken te doen. Een aanrader!
Mijn Volkswagen Transporter bij VW CarCentre gekocht en niets meer dan lof. Erg vriendelijk geholpen en te woord gestaan. Wat mij betreft een voorbeeld hoe het altijd hoort te gaan.
Keurig te woord gestaan door Bastiaan. Auto, Ford Ka, prima afgeleverd met nieuwe APK, nieuwe banden en remblokken. Showroom ziet er strak uit en service tot nu toe top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid