facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VW Vlaaienwinkel Nijkerk

Info

Speciaalzaak voor Ambachtelijke Koffie en Vlaai



"Bij ons koopt u de lekkerste vlaaien maar u kunt ook heerlijk bij ons Lunchen. Op vrijdag en zaterdag hebben we ook plate service op ons menu staan.Kijk op onze website voor ons menu en vlaaien.Met vriendelijke groeten,Team VW vlaaienwinkel Nijkerk"
Adres: Oosterstraat 16, 3861 BJ Nijkerk (gemeente)
Stad: Nijkerk
Route: Oosterstraat 16
Postcode: 3861 BJ


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 17:00
Dinsdag: 07:00 - 17:00
Woensdag: 07:00 - 17:00
Donderdag: 07:00 - 17:00
Vrijdag: 07:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Hema Nijkerk, Vlaai Valkenburg, MultiVlaai, Supervlaai assortiment Nijkerk, Chocolaterie Nijkerk, Vlaai Ede, Vlaai bestellen, Vlaai Utrecht centraal
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Oliebolshop.nl Oliebolshop.nl 976 meter Hoe makkelijk is dat? Via onze webshop oliebollen en meer bestellen. Ophalen kan bij ...
Recensies
Grote gezellig ingerichte zaak. Ze serveren heerlijke koffie, espresso en cappuccino, Hebben overheerlijk gebak en vlaaien. Zeker de moeite waard om daar eens te vertoeven.
Het ziet er van binnen mooier uit dan van buiten is te zien. Maar helaas niet voor herhaling vatbaar. Vies koffiekopje en misschien nog wel belangrijker geen vers gebak gehad, zonde.
Heerlijke lunch, goede prijs , kwaliteit. Gezellige zaak en alles heerlijk schoon, fris.! Zeer vriendelijke eigenaar , medewerkers.
wat een heerlijkheid. vuurwerk in mijn mond! zelfs als vegan kan ik zeggen dat ik de beste en lekkerste stukje vegan taart ooit heb gegeten. aanrader!!! personeel is super vriendelijk en zorgzaam voor iedereen!!! Uiteraard ook super lekker voor non vegan
De lekkerste cappucino van Nijkerk, en je kunt er ook heerlijk lunchen! Bediening is vlot en vriendelijk en geen verzoekje te gek!
Prachtige gelegenheid om een kopje koffie te drinken.
Heerlijk gebak en vlaaigerechten. Keurige nette en correcte bediening. Mooie entourage in deze zaak Aanrader.!
Super goed ontbijt heerlijk zeker een aanrader
Erg lekker taarten
Had van te voren meerdere vlaaien besteld, en ben hier speciaal voor naar Nijkerk gereden terwijl ik niet in de buurt woon. Toen ik daar aankwam kreeg ik te horen dat niks op voorraad was en ging ik naar huis zonder vlaaien.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid