facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV-Venlo Jeugdopleiding

Info

De officiële pagina van de VVV-Venlo Jeugdopleiding. Volg deze pagina om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws binnen de opleiding.

Adres: Nachtegaalweg 4, Venlo (gemeente)
Telefoonnummer: 0773515806
Stad: Venlo
Route: Nachtegaalweg 4



op zoek naar gerelateerd: VVV-Venlo Jeugd teams, vvv-venlo jeugd o12, VVV-Venlo jeugd uitslagen, VVV-Venlo Jeugd O15, VVV-Venlo jeugd Programma, VVV Jeugdopleiding, vvv-venlo jeugd o19, vvv-venlo jeugd scouting
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Three66PT Three66PT 2 km Hele fijne samenwerking met Trayanka. Ze communiceert goed, weet je goed uit te dagen...
Gipmans planten Kwaakerrun Venlo Gipmans planten Kwaakerrun Venlo 2 km Onvriendelijke baas
Denzz Paaldansstudio Denzz Paaldansstudio 3 km Super leuk, ben nu bezig met de beginnerscursus. Leuke trainster, zalen zijn ook mooi...
Recensies
Het parkeren rond om het stadion is bagger, maar verder de belevenis, de horeca, de stewards enz zijn allemaal geweldig. Zelfs de muziek voor rijdens en na de wedstrijd is goed geregeld. Oké eten en drinken is wat duur maar dat is over al zo.
Wat een authentiek stadion. Het geeft al een speciaal gevoel als je onder de tribune richting de ingang loopt. Vervolgens is het nog wel een aardig wandeling naar de juiste tribune wij zaten aan de overkant. Hou er wel rekening mee dat je niet overal droog zit. Parkeren kon prima in de wijk tegenover het stadion. Leuke sfeer!
wat een geweldige fans een practig stadion maakt het af
Klein stadion. Circa 7000 plaatsen. En sommige plekken zijn nog afgeschermd met reclame. Wel lekker contact met het veld. Er is één toiletgebouw bij de entree. Wij hadden in de tweede helft nog patat gehaald maar dat is niet aan te raden. Lang wachten en uiteindelijk kleffe slappe vette friet.
Ik ben hier geweest voor VVV - Almere City. Zelf heb ik niks met beide clubs, maar ondanks dat heb ik genoten van de gemoedelijkheid en gastvrijheid. Het was een beetje onduidelijk waar welke ingang zat en je kon niet bij de bar met pin betalen. Die twee dingetjes even fixen en de rest is top.
Saame naor baove!
Prima plek om met een drankje in je hand een potje voetbal te kijken.
Vvv-venlo & Den Bosch De 1e goal
Geweldige en leuke plek.
Altijd goede sfeer. Alles keurig geregeld. Alleen het voetbal mag wat beter
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid