facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV Oude IJsselstreek

VVV Oude IJsselstreek

Info

In de Oude IJsselstreek kun je genieten van natuur, cultuur en sportieve inspanning!

Geschiedenis

In de Oude IJsselstreek kun je genieten van natuur, cultuur en sportieve inspanning!



"Laat je inspireren op het DRU Inspiratiepunt-VVV! Dé plek waar je als bezoeker aan de regio je op interactieve wijze de Oude IJsselstreek, de grensstreek én de regio Achterhoek ervaart.Doe de 7-mijls laarzen, waarbij je met je voet op een punt op de kaart op de grond gaat staan en op het scherm ziet wat er te beleven is. Zie waarom de maakindustrie en ijzerhistorie zo belangrijk zijn geweest en nog is. Er ligt zelfs oer van vroeger. Met de routemixer zoek je de best passende route voor jou.Jouw lokale experts wijzen je op de leukste activiteiten, helpen je aan juist folder- en kaartmateriaal of de leukste souvenirs, streekproducten en kaarten voor activiteiten en rondleidingen.Zien we je gauw?"
Adres: Hutteweg 32, 7071 BV Ulft
Telefoonnummer: 0315820280
Stad: Ulft
Route: Hutteweg 32
Postcode: 7071 BV



op zoek naar gerelateerd: Fietstocht VVV Oude IJsselstreek, Agenda Oude IJsselstreek, VVV Ulft openingstijden, Fietsroutes Oude IJsselstreek, Wandelen Oude IJsselstreek, Gemeente Oude IJsselstreek, Camping Oude IJsselstreek, Top 12 Oude IJsselstreek
Recensies
Een mooie uitgezette route Terborg-Zelhem, rustige wegen en paadjes, een echte aanrader. Tip; route ook in GPX
Ik heb een hele fijne samenwerking gehad met VVV Oude IJsselstreek! Tijdens deze samenwerking heb ik van dichtbij gezien dat ze er alles aan doen om toeristen en recreanten, die de Oude IJsselstreek bezoeken, van alle benodigde informatie te kunnen voorzien. Dit zowel online als offline. Een aanrader als je deze regio wilt bezoeken!
Geweldige plek op het DRU Industriepark - een super Inspiratiepunt. Voor iedere toerist in de Gemeente Oude Ijsselstreek onmisbaar. De moeite waard om eens binnen te gaan kijken. Leuke cadeaus te koop. Behulpzaam en vriendelijke mensen.
Leuke fietstochten en wandeltochten alsook de pareldag.
Hier moet je als toerist even binnen stappen. Mooie locatie, informatie of fiets, wandel zelfs handbike routes. Natuur, cultuur of culinair er is voor iedereen informatie.
Behulpzame medewerkers, goed geïnformeerd en zeer veel regionale boeken, brochures en magazines. Op het DRU park is het kantoor VVV dichtbij de musea over ijzer en de industriële historie van Ulft en de regio.
Fijne medewerkers, er heerst een gezellige sfeer en staan met raad en daad klaar.
Prachtige locatie met vakkundige uitleg. De medewerkers nemen echt de tijd voor je
Vertaald door Google Heel leuk inspiratiepunt! Een "Inspiratiepunt" dient als leidraad voor wat er in de regio te ontdekken valt. De hoogtepunten van het gebied worden hier gepresenteerd en zouden je honger naar meer moeten opwekken! Daar zijn onze Nederlandse collega's in Ulft heel goed in geslaagd. Dit inspiratiepunt laat werkelijk niets te wensen over. Naast veel leuke printmedia om mee te nemen, is de regio rond Ulft ook visueel te beleven. Origineel Heel leuke inspiratiepunt! Ein "Inspiratipunt" dient der Orientierung, was es in der Region zu entdecken gibt. Hier werden die Highlights der Umgebung dargestellt und sollen Appetit auf mehr machen! Das ist unseren niederländischen Kollegen in Ulft sehr gut gelungen. Dieser Inspiratipunt lässt wirklich keine Wünsche offen. Neben vielen tollen Printmedien zum mitnehmen, wird die Region rund um Ulft auch visuell erlebbar gemacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid