facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV Nunspeet uit de kunst

Info

Via deze pagina blijf je op de hoogte van de vele evenementen/activiteiten die in onze gemeente worden georganiseerd en komen leuke aanbiedingen voorbij !!



"Je bent van harte welkom bij VVV Nunspeet Uit de Kunst voor alle toeristische en praktische informatie over de gemeente Nunspeet en de Veluwe! Bij ons kun je terecht voor kaarten, routes, gidsjes, een prachtig toeristisch magazine over Nunspeet en nog veel meer. Tevens verkopen wij een ruim assortiment cadeaukaarten. In ons pand vind je de Toffe Winkeltjes, waar je terecht kunt voor heel veel toffe en originele cadeautjes."
Adres: Stationsplein 1, 8071 CH Nunspeet (gemeente)
Telefoonnummer: 0341-274747
Stad: Nunspeet
Route: Stationsplein 1
Postcode: 8071 CH


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 17:00

Recensies
Net voor sluiting aangekomen. Goed geholpen en zeer vriendelijk.
Vriendelijke personeel en veel informatie over de mooie natuur/bezigheden rondom Nunspeet, Elspeet en Vierhouten. Het gratis info boek is erg mooi gemaakt, een echte aanrader!
Heel veel informatie verkrijgbaar voor de toeristen. Ruime informatie balie. Ook zijn hier streekproducten verkrijgbaar. Ga je in deze omgeving op vakantie dan zo snel mogelijk naar deze VVV. Ruime parkeergelegenheid voor de deur. Recht tegenover het station.
De bezoekers van Nunspeet zijn hier op de juiste plaats om deskundige uitleg en adviezen te krijgen van de vriendelijke mensen achter de balie van deze VVV vestiging. Een fantastisch startpunt om de mooie en veelzijdige omgeving te verkennen. Nunspeet, niet zómaar een kunstenaarsdorp! Wij waarderen dit graag met de vijf sterren.
Mooi centraal gelegen vlak naast het station. Lekkere koffie te krijgen. En typische streek souvenirs
Prettig en vlot geholpen, dank u wel!
Leuke uitspanning met mooi terras en kleine kaart. Tevens tourist informatie.
Wat een chagrijnig personeel daar. Echt een plek om te vermijden.
Vriendelijk en gezellig dorp
Heel prettig en netjes geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid