facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor VVV Brummen Eerbeek

VVV Brummen Eerbeek

Info

Bezoek Brummen Eerbeek voor een dagje uit, weekendje weg of jouw vakantie in Nederland. De natuur is veelzijdig en van internationale allure.

Geschiedenis

Bezoek Brummen Eerbeek voor een dagje uit, weekendje weg of jouw vakantie in Nederland. De natuur is veelzijdig en van internationale allure, je kunt meedoen aan originele activiteiten en evenementen, ... www.vvvbrummen.nl www.visitbrummen-eerbeek.nl

Adres: Stuijvenburchstraat 36, 6961 CW Eerbeek
Telefoonnummer: +31555260200
Stad: Eerbeek
Route: Stuijvenburchstraat 36
Postcode: 6961 CW


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Eerbeek restaurant, Gemeente Brummen, High tea Eerbeek, Borrelplank bestellen Eerbeek, Brummen bezienswaardigheden, Lisse Eerbeek, Gummelink Brummen, Lisse Eerbeek contact
Recensies
Erg fijne MTB fiets gehuurd hier, prima service en adviezen gehad. De MTB route en de aanbevolen horeca waren fantastisch! Erg goed op weg geholpen door deze ondernemer, hij nam ook echt de tijd voor ons, waar maak je dat nog mee..! Hartelijk dank.
Erg leuk en de moeite waard om het een keer te gaan doen. Lekker stil scooter en over de Veluwe
Onwijs leuke dag bij Veluwe Actief, vanmorgen vroeg ontvangen door de enthousiaste eigenaar. Mooie route meegekregen om met de e-scooter door het prachtige landschap heen te kunnen rijden. Zeker een aanrader.
Prima mountainbike gehuurd, bij ontvangst en retour een zeer vriendelijke medewerkster gesproken. Het was niet helemaal duidelijk waar ik moest zijn, maar naar het bellen van het telefoonnummer kwam er direct iemand aan. Ondanks het gure weer toch een prachtige tocht gemaakt over de Posbank, een fantastische omgeving.
Gisteren een mooie fietstocht gemaakt in de omgeving van Rheden. Maar wat een slecht onderhouden e-MTB’s zeg! Tandwielen versleten, slecht schakelen, personeel dat geen verstand heeft van de instellingen van de e-bikes. Overigen wel vriendelijk hoor! Daar gaat het niet om. Maar je wilt wel waar voor je geld! Voor 110 euro 3 uur fietsen vinden wij dit op dit moment geen aanrader! Als er een compensatie wordt geboden dan zou dit niet meer dan redelijk zijn. Wij horen graag van Veluweactief! Als reactie op jullie bericht. De fietsen waren niet dusdanig defect dat er niet verder gefietst kon worden. Echter hadden wij verwacht dat er iets meer zorg zou worden besteed aan het goed afleveren voor gebruik. Denk aan instelling display, volle batterij, goede afstelling etc. Bij terugkomst heb ik dit aangegeven echter daar werd niets mee gedaan. Dit staat los van het feit dat wij niet hebben genoten met elkaar.
Fijne fietsen, prachtige routes en alles prima uitgelegd.
Vandaag een mountainbike route gefietst. Hele fijne fietsen en een goede uitleg over de mountainbike routes! Mooie omgeving om te mountainbiken, aanrader!!
Scooters gehuurd met een mooie tocht over de veluwe. Goede uitleg en service. De 3 uur waarvan ze zeggen dat je ongeveer 1,5 uur rijdt en 1,5 uur kan stoppen om op mooie plekken te kijken/stoppen vonden wij vrij krap. Route duurt rijdend minimaal 2 uur en vrije tijd is daardoor minder als een uur.
Tijdens onze vakantie 3 mountainbike's gehuurd voor vier dagen. Goede uitleg gekregen over het gebruik van de fietsen en welke routes er waren. Zeer vriendelijk geholpen. We hadden echter pech, want door een buikgriep was onze vakantie na dag één al ten einde. We konden de fietsen weer terug brengen en ze boden ons een voucher aan of we mochten na aftrek van kosten restitutie van onze huursom terug krijgen. Ik wil ze erg bedanken voor alle moeite die ze hebben gedaan en we komen de volgende keer direct weer bij jullie terug!
Moeilijke mensen, fietsen zijn niet goed afgesteld kunt alleen zadel hoger en lager zetten voor de rest geen afstelling mogelijk. Het is een boekwinkel die de fietsen verhuurd ze hebber er geen verstand van. Je kunt de fietsen voor een dag huren nouja dag van 10 tot 17.00 dus wat je een dag noemt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid